A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Celly GLASS iPhone 5SE

Termékkatalógus
Celly GLASS iPhone 5SE
Üvegfólia 5-ször tartósabb, mint a tényleges kijelző maximális átláthatóság, könnyű telepítés, nem hagy buborékokat, lekerekített élekkel
Kód:  PP899a1r93c4 Termékszám:  GLASS185SE

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS iPhone 5SE

Hordod a mobiltelefon fedél nélkül? Annak érdekében, hogy a képernyő és karcolással is, nem kell foglalkozni a csomagolás? Právě s tím vám pomůže ochranné sklo Celly Glass určené pro mobilní telefon iPhone 5SE.

Védőüveg biztosítja a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket, és kiküszöböli a nemkívánatos ujjlenyomatokat a képernyő felületén. Védőüveg 5-ször erősebb, mint a telefon kijelzőjén. Sőt, kínál szem UV sugárzás elleni védelmet a telefon - Anti-Blu-Ray.

A fő előnyök

  • Edzett üveg 5-ször erősebb, mint a kijelző
  • Nem korlátozza az érzékenysége Touch
  • Nem hagy buborékok
  • Anti-Blu-Ray film UV

egyszerű alkalmazás

A teljes felületet A film edzett üvegből készülnek. A hátsó oldalon borított egy réteg rendkívül tapadó szilikon az egyszerű telepítés. Alkalmazása után a film és a képernyő bal nem a legkisebb különbség. Minden szükséges az alkalmazás megtalálható a csomagban.

A nagy keménység és tartósság

Az egyedülálló technológia nem hagy védőüveg buborékok, így nem igazán látható. Védőüveg üveg Celly védelemről szóló olyan jól, hogy A telefon nem károsítja vagy éles tárgyakat, például kést vagy kulcsokat.

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Celly GLASS iPhone 5SE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY GLASS pro iPhone SE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY GLASS pre iPhone 5SE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für iPhone 5SE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für iPhone 5SE.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ