Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

CELLY GLASS iPhone 7 Plus Védőüveg Fehér

Termékkatalógus
CELLY GLASS iPhone 7 Plus Védőüveg Fehér
4,5 4 értékelés
Üvegfólia - 5-ször tartósabb, mint a tényleges kijelző, maximális átláthatóság, könnyű felszerelés, nem hagy buborékokat, lekerekített élek, anti-blue-ray
Kód:  PP899a1r93c8b Termékszám:  GLASS801WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CELLY GLASS iPhone 7 Plus Védőüveg Fehér

Tok nélkül hordozza a mobiltelefonját? Szeretne biztos lenni abban, hogy a képernyő karcolásmentes marad és nem kell foglalkoznia a telefontokokkal? Most segítségére lesz a Celly Glass mobiltelefon védőüveg iPhone 7 Plus készülékekhez, fehér színben.

A védőüveg biztosítja a képernyőt a karcolásoktól, elnyeli az ütések erejét, és kiküszöböli a nemkívánatos ujjlenyomatokat a képernyő felületén. A védőüveg 5-ször erősebb, mint a telefon saját kijelzője. Sőt, UV sugárzás elleni védelmet nyújt a szemnek a telefonból - anti blu-ray.

A fő előnyök

  • Edzett üveg, amely 5-ször erősebb, mint a kijelző
  • Nem korlátozza a érintések érzékenységet
  • Nem hagy buborékokat
  • Anti-blu-ray réteg védi a szemet az ultraibolya sugárzástól
  • Egyszerű és gyors felszerelés

Egyszerű alkalmazás

A teljes felülete a fóliának edzett üvegből készült. A hátsó oldalát egy rendkívül tapadó szilikon réteg borít az egyszerű felszereléséhez. A felszerelése után a fólia és a képernyő között nem marad semmilyen hely. Minden, amely szükséges a felszereléséhez megtalálható a csomagban.

A remek keménység és tartósság

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a védőüveg nem hagy buborékokat, így igazán nem is látható. A Celly Glass védőüveg olyan jól védi a mobiltelefonját, hogy nem károsítja azt majd semmilyen éles tárgy, mint például egy kés vagy kulcsok.

 

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CELLY GLASS iPhone 7 Plus Védőüveg Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY GLASS pro iPhone 7/8 Plus bílé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY GLASS pre iPhone 7 Plus biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für iPhone 7 / 8 Plus Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für iPhone 7 / 8 Plus Weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ