30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Celly GLASS Samsung Galaxy A3-hoz

Termékkatalógus
Celly GLASS Samsung Galaxy A3-hoz
4,5 9 értékelés
Üvegfólia - 5x tartósabb, mint maga a kijelző, maximális átláthatóság, könnyű telepítés, nem hagy buborékokat, lekerekített élek
Kód:  PP899a1r91f Termékszám:  GLASS452 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS Samsung Galaxy A3-hoz

Ha Önnek van egy Samsung Galaxy A3 (A300F) mobiltelefonja, biztosan értékelni fogja ezt a praktikus kiegészítést a telefon kijelzőjének védelmében. A CELLY Glass egy nagyon tartós és praktikus üveglap. Különlegesen feldolgozott üvegből készült, amely megvédi a kijelzőt a sérülésektől, karcolásoktól.

Egyszerűen csak csatlakoztassa az egész borítót a telefon kijelzőjéhez, ahol tökéletesen kitölti a hiányosságokat és sérüléseket. Ez a fedél teljesen átlátszó, szűrők nélkül, és nem befolyásolja a kijelző láthatóságát vagy működését.

A különleges gyártási technológiának köszönhetően akár ötszörös tartósabb is lehet a mobilkészülék képernyője és a lekerekített élek biztosítják, hogy ne szedje le, még akkor sem, amikor gyakran nyúl telefonjához. A telepítés nagyon egyszerű, és nem hagy semmilyen buborékot alatta.

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Celly GLASS Samsung Galaxy A3-hoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY GLASS pro Samsung Galaxy A3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY GLASS pro Samsung Galaxy A3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für Samsung Galaxy A3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für Samsung Galaxy A3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ