Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Celly GLASS Samsung Galaxy S5 mini

Termékkatalógus
Celly GLASS Samsung Galaxy S5 mini
5,0 25 értékelés
Üvegfólia -5-ször tartósabb, mint a tényleges kijelző, maximális átláthatóság, könnyű telepítés, nem hagy buborékokat, lekerekített élekkel
Kód:  PP899a1r91a Termékszám:  GLASS422

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS Samsung Galaxy S5 mini

Ha van egy Samsung Galaxy S5 mini telefonja minden bizonnyal értékelni fogja ezt a praktikus tartozékot, amely megvédi a telefon kijelzőjét. A CELLY Glass egy tartós és praktikus üveg védelem a kijelzőre. Egy speciálisan feldolgozott üvegből készül, ami védi az LCD kijelzőt leesésnél és karcolásoktól, miközben a vastagsága mindössze 0,3 mm.

Egyszerűen tegye rá a burkolatot a telefonra. A burkolat a telefonon marad szilárdan.Nincsenek hézagok vagy korlátozások az érintéseknél.. A védő üveg teljesen átlátszó, szűrő nélküli és így nem befolyásolja a láthatóságot.

 

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Celly GLASS Samsung Galaxy S5 mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY GLASS pro Samsung Galaxy S5 mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY GLASS pre Samsung Galaxy S5 mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für Samsung Galaxy S5 Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für Samsung Galaxy S5 Mini.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ