A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Celly GLASS Samsung Galaxy S7 él

Termékkatalógus
Celly GLASS Samsung Galaxy S7 él
4,0 3 értékelés
Üvegfólia 5-ször tartósabb, mint a tényleges kijelző maximális átláthatóság, könnyű telepítés, nem hagy buborékokat, lekerekített élekkel
Kód:  PP899a1r91c8g Termékszám:  GLASS591F Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS Samsung Galaxy S7 él

Ha van egy mobiltelefon Samsung Galaxy S7 Él minden bizonnyal értékelni ezt praktikus kiegészítője, így védi a képernyőt a telefon. Celly Glass néven rejt egy nagyon tartós és praktikus üveg kijelző fedelét. Ez készült speciálisan feldolgozott üveg, amely védi a telefon kijelzője leesés és a karcolásoktól.

legfontosabb jellemzői

  • A kifejezetten a Samsung Galaxy S7 él
  • 5-szor tartósabb kijelző
  • ANTI-BLUE-RAY réteg
  • lekerekített élekkel
  • maximálisan átlátható
  • Egyszerű és gyors telepítés


A teljes burkolat csak kibír a képernyőn a telefon, ahol továbbra is szilárdan tartsa nincsenek hézagok vagy korlátozások dotykovosti. Ez fedele teljesen átlátszó, szűrők nélkül, és nem befolyásolja a láthatóságot, vagy a kijelző funkció. Sőt, fel van szerelve ANTI-BLUE-RAY réteg védi a szemét az UV sugarak ellen, amely árad a kijelző a mobiltelefon. 

Köszönhetően a speciális gyártási technológia akár 5-ször tartósabb, mint az aktuális képernyő a mobil eszközön, lekerekített élekkel biztosítja, hogy még azután is, a gyakori húzza ki a zsebeket nem jön le. A telepítés nagyon egyszerű, és nem hagyja őket semmi csúnya buborékok.

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Celly GLASS Samsung Galaxy S7 él Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY GLASS pro Samsung Galaxy S7 Edge. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY GLASS pre Samsung Galaxy S7 Edge. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für Samsung Galaxy S7 Edge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für Samsung Galaxy S7 Edge.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ