AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CELLY GLASS Samsung Galaxy S7 fehér

Termékkatalógus
CELLY GLASS Samsung Galaxy S7 fehér
Üvegfólia - 5-ször tartósabb, mint a tényleges kijelző, teljesen átlátszó, könnyű felhelyezés, nem hagy buborékokat, lekerekített peremekkel
Kód:  PP899a1r91c8b3 Termékszám:  GLASS590WH

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CELLY GLASS Samsung Galaxy S7 fehér

A Celly Glass megnevezés alatt egy rendkívül tartós és praktikus kijelzővédő üveg rejtőzik. Speciálisan kidolgozott, 9H keménységű üvegből készült, amely megvédi a kijelzőt a leejtések okozta sérülésektől és karcolásoktól, miközben megtartja mindössze 0,3 mm-es vastagságát. A teljes borítót könnyedén rögzítheti okostelefonja kijelzőjéhez, amelyhez szorosan illeszkedik, bármiféle hézagok és az érintőképernyő kezelésének akadályozása nélkül. A védőüveg teljesen átlátszó, nem tartalmaz szűrőket, és nem akadályozza a láthatóságot.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Lekerekített élek
  • Teljesen átlátszó
  • Egyszerű és gyors felhelyezés
  • 5× ellenállóbb, mint maga a kijelző

Teljes védelem az egyik széltől a másikig

Az üveg teljes védelmet nyújt az egész kijelzőnek, beleértve a peremeket is. Természetes az ujjlenyomatok elleni felületkezelés és a színezett szélek megléte is, amelyek tökéletesen összhangban vannak a telefon színével. Az üveg 5-ször ellenállóbb, mint maga a kijelző, könnyedén felhelyezhető, buborékok nélkül, és nagyon könnyen tisztítható.

Kompatibilitás:
Fehér Samsung Galaxy S7

 

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CELLY GLASS Samsung Galaxy S7 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY GLASS pro Samsung Galaxy S7 bílé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY GLASS pre Samsung Galaxy S7 biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für Samsung Galaxy S7 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für Samsung Galaxy S7 Weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ