Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CELLY Twins Air white

Termékkatalógus
CELLY Twins Air white
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth, 42 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 10 mm-es átalakító, akár 2,5 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  PP906a7 Termékszám:  BHTWINSAIRWH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CELLY Twins Air white

Kényelmes zenehallgatás egész nap

A Celly Twins Air vezeték nélküli fejhallgató tökéletesen illeszkedik a füledbe sportolásnál is, és gondoskodik a kényelmes zenehallgatásról a nap folyamán. A fejhallgató kiváló minőségű, kiegyensúlyozott hangzást biztosít a külső környezet tökéletes elnyomásával . A Twins Air a True Wireless technológiával büszkélkedhet. A kényelem érdekében többfunkciós gomb áll rendelkezésre.


A Celly Twins Air vezeték nélküli fejhallgató fő jellemzői - fehér

  • Vezeték nélküli Bluetooth technológia 10 m-es eléréssel
  • Kihangosító funkció
  • True Wireless technológia
  • A fejhallgató nagyon könnyű és kényelmes
  • Többpontos két eszköz egyidejű csatlakoztatása
  • Többfunkciós gomb az egyszerű kezeléshez
  • Praktikus újratölthető tok
  • A csomag tartalmaz sport kiegészítőket
  • Fehér színű kivitel


Kihangosító funkció

A fejhallgató kihangosító üzemmódban használható a kényelmes híváskezeléshez. Annak elkerülése érdekében, hogy ilyenkor a környezeti zaj ne záródjon ki teljesen, csak a bal oldali fülhallgató használható. A Celly Twins Air fülhallgató többpontos technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a két eszköz egyidejű csatlakoztatását vezeték nélküli Bluetooth interfészen keresztül.


Praktikus újratölthető tok

A csomagban található egy praktikus Twin Box, amely a fejhallgató biztonságos tárolásán kívül akár 90 perc alatt is feltölthető. A beépített akkumulátor akár 2,5 órányi zenét hallgat. Ha fejhallgatót csatlakoztatsz a telefonhoz, az aktuális akkumulátorállapot (iOS telefonok) közvetlenül a kijelzőn látható.


Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CELLY Twins Air white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY Twins Air bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY Twins Air white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY Twins Air White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY Twins Air White.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ