0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

CELLY Perfetto pro LG X Power

Termékkatalógus
CELLY Perfetto pro LG X Power
Védőfólia védi a kijelzőt a karcolásoktól és egyéb mechanikai sérülés, tükröződésmentes és antisztatikus, speciális ragasztó réteg gyógyítani kisebb karcolások a képernyőn, könnyű telepítés buborékok nélkül, fényes, 2 db
Kód:  PP899a1r5z02 Termékszám:  SBF612 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CELLY Perfetto pro LG X Power

Ez a nagyon ellenálló filmet Celly megbízhatóan védi a képernyőt a mobilkészülék a különböző szennyeződések, karcolások és egyéb sérülések okozta mindennapi használatra. Tükröződésmentes bevonat meggátolja a tükröződést, hogy teher a szemét, és könnyebbé teszi az olvashatóságot. Film is egy speciális tapadó réteget, gyógyít, minden gond nélkül már felmerült kisebb karcolások. Azt isNagyon könnyű telepítés nélkül a buborékok a képernyő és a lap. 

 

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes védelem mobiltelefon kijelzőjén
  • fényes
  • Javítja válasz kijelző
  • Különleges ragasztóréteg
  • Nagyon könnyen telepíthető
  • Antisztatikus és tükrözésgátló kiviteli alak
 

Megbízható védelem köszönhetően speciális technológia

A telepítés után, hogy elkerüljük a légbuborékok keletkezését már a bizonyosság, hogy a képernyőn a mobiltelefon megfelelő védelemben a külső hatások és következmények a mindennapi használatra, beleértve nemcsak a karcolásoktól, hanem a zsírt és a port. A film is, nem látni az ujjlenyomatokat. Technológia, amely csökkenti az UV hatékonyan védi a szemet. 

 

Paraméterek

Rendeltetés
Kijelzőre Kész!
Felület
Fényes Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Kijelzőre Kész!

Felület

Felület
Fényes Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CELLY Perfetto pro LG X Power Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY Perfetto pro LG X Power. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY Perfetto pre LG X Power. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY Perfetto für LG X Power. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY Perfetto für LG X Power.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ