30 dnů na vrácení Shop roku

CELLY Urban Kit fekete

Termékkatalógus
CELLY Urban Kit fekete
Szett - fotós kiegészítők okostelefonokhoz, univerzális mini tripod állvány, három toldalék az okostelefon vagy tablet kamerájának lencséjéhez, Bluetooth-os távvezérlő a fényképezőgép exponáló gombjához
Kód:  PP908a3 Termékszám:  URBANKIT Gyártó honlapja:

CELLY Urban Kit fekete

A CELLY Urban Kit készlet minden rendezvényen, kiránduláson vagy akciódús külföldi nyaraláson határozottan jól jön a legjobb fényképek elkészítéséhez. Az egész csomag ideális keveréke mindannak, ami az ideális fotózáshoz vagy filmezéshez szükséges. Így a praktikus zárható csomagban egy okostelefonokhoz vagy akció kamerákhoz alkalmas bővítménnyel ellátott mini tripod állványt, három kiegészítő lencsetartót és egy távirányítót találsz a kamera exponáló gombjához.

A CELLY Urban Kit fekete fő előnyei

  • Eszközök készlete a legjobb videók és fényképek készítéséhez
  • Bármilyen okostelefonhoz, kamerához vagy fényképezőgéphez alkalmas
  • 8 mm átmérőjű lencse-rögzítők
  • Háromféle bővítmény különböző típusú fényképezéshez - MAKRÓ, HALSZEM és PANORÁMA
  • Egy praktikus és könnyű tripod állvány, amely különböző felvételi szögeket tesz lehetővé
  • Az egész készlet egy praktikus cipzáras útitokban tárolható
  • ClickNanoTri, ClipandClick és ClickRemote készletek
  • Egyszerű, bepattintós "Clip and click" rendszer
  • Praktikus Bluetooth gomb akár 10 méteres hatótávolsággal
  • A csomag mérete 17 × 22 × 7 cm

CELLY Urban Kit - segítő utazáshoz

A praktikus, zárható, cipzáras toknak köszönhetően, amely belső hálós zsebbel rendelkezik az apró tárgyak számára a CELLY készlet mindig és mindenhol nálad lehet, és egyetlen fényképezési lehetőség sem lephet meg. Kompakt méretének köszönhetően a csomag bármilyen táskába vagy kézitáskába belefér. Elsősorban a praktikus és könnyű mini tripod állvány fog jól jönni, amely bármilyen fényképhez biztosítja az akció kamera, az okostelefon vagy a fényképezőgép beállítását az ideális szögbe. Az állványhoz tartozik egy bővítmény egy 55-85 mm-es okostelefon rögzítéséhez és egy 1/4 hüvelykes menetes bővítmény az akció kamera felcsavarozásához. A fényképezés sokkal könnyebbé tételét szolgálja a Bluetooth-technológiás kapcsolattal működő távvezérlő. Így akár tíz méteres távolságból vezérelheted a fényképezőgép exponáló gombját.

Három választási lehetőség

A csomagban három objektív is található, amelyek az egyszerű "Clip and click" elv alapján működnek, és egyszerűen felhelyezhetőek a telefon kamerájára. A rögzítő elemek minden 8 mm átmérőjű kameralencséhez alkalmasak. A csomagban megtalálható a HALSZEM bővítmény, akár 180 fokos felvételekhez lekerekített oldalakkal, a MAKRÓ bővítmény kis objektumok, például rovarok, apró tárgyak, virágok részleteinek és hasonlók fényképezéséhez, és végül a PANORÁMA bővítmény tájképek készítéséhez panoráma módban.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Állvány típusa
Tripod Kész!
Állványmenet
1/4" Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Állványfej típusa
Fej nélkül (csak csavar) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus

Állvány típusa
Tripod Kész!

Tulajdonságok

Állványmenet
1/4" Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Állványfej

Állványfej típusa
Fej nélkül (csak csavar) Kész!

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok
Tok Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CELLY Urban Kit fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY Urban Kit černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY Urban Kit čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY Urban Kit schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY Urban Kit schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ