A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Kentaur AQ 655

Termékkatalógus
Kentaur AQ 655
4,5 9 értékelés
Hangfal - háromsávos oszlopos kialakítás, bass reflex, ajánlott erősítő teljesítmény 25-120 W, 2x polipropilén membránú, mélyhangszóró
Kód:  AQK005x Termékszám:  AQ Kentaur 655

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kentaur AQ 655

Centaur AQ 655 hangszóró kiváló hangélményt biztosít megfizethető áron. A felületkezelt természetes funér borítás elegáns megjelenést kölcsönöz a rendszernek. A kialakítás egyik sajátos jellemzője a szendvics előlap, amely bonyolult támasztékrendszerrel rendelkezik, így tökéletes merevséget biztosít, hogy a kapott hangok minél valósághűbbek és pontosabbak legyenek. Ennél a hangszórónál nem kell kompromisszumot kötni, ha zenét szeretnénk hallgatni.

 
A hangszórók aranyozott csavaros terminálokkal és elülső basszreflex-el rendelkeznek, aminek köszönhetően bármilyen szoba stílusához illeszkedik. A két  8"-es basszus hangszóró polipropilén membránnal rendkívül dinamikus, mégis pontos és részletes basszust biztosít. A spektrum további részeit pedig a régi, 5,25" -os hangszóró fedi le, egy polipropilén membránnal és egy 1"-es dómegységgel rendelkező magassugárzóval. A hangszóró így bármilyen stílusú zene hallgatásához megfelelő és kiváló alapot nyújt a házimozi rendszerekhez is.


Műszaki adatok:

Hang jellemzők:
Konstrukció: 3-utas basszreflex
Frekvencia tartomány: 35 - 30.000 Hz (- 6 dB)
Zaj / Zenei teljesítmény: 120 W / 250 W
Érzékenység 91 dB / W / 1 m
Impedancia: 8 ohm
Kimenet: 12, 12, 6 dB / okt,

Kivitelezés:
Befejezés: Black Ash
Térfogat: 47 l
Méretek: 255 x 890 x 320 mm (Sz x H x D)
Súly: 19,5 kg / db
 

Paraméterek

Csatornák száma
2.0 Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kentaur AQ 655 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQ Kentaur 655. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AQ Kentaur 655. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQ Kentaur 655. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQ Kentaur 655.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ