Alza dny HU Alza days HU

Centrifugálási hatékonysági osztály

A centrifugálási hatékonysági osztályt a centrifugálási folyamat után a ruhaneműben maradt maradék víz mennyisége alapján határozzák meg. Minél magasabb a centrifugálási hatékonysági osztály, annál rövidebb idő szükséges a ruhaneműk szárításához. A leggazdaságosabb készülékek centrifugálási hatékonysági osztálya A, ami azt jelenti, hogy a centrifugálás után a víz kevesebb, mint 45%-a marad a ruhában.

2021. március 1-jén egyes háztartási készülékek esetében új energiacímkézési rendszer lépett hatályba. A mosógépeket és szárítógépeket jelenleg az A és G közötti energiaosztályokba sorolják. Ezért a jobb átláthatóság érdekében az A + - A +++ jelölések eltűnnek a címkékről. A centrifugálási hatékonysági osztályt is az egységes A – G* skálán tüntetik fel. Az energiacímkén feltüntetett zajszint csak a centrifugálásra, nem a mosásra vonatkozik.

*Az energiacímkén feltüntetett értékek teljes, negyed és fél töltetre vonatkoznak.

Nyomtatás

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ