ApF HU ApF HU

Okos kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Automata
(32)
Kapszulás
(19)
Kivitel
Szabadon álló
(50)
Beépíthető
(1)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(27)
Időzítő
(13)
Két csésze készítése egyszerre
(31)
Kávékapszula automatikus felismerése
(18)
Ital készítése egy gombnyomással
(46)
Ital típusa
Espresso
(51)
Tejes kávéitalok
(38)
Jeges kávé
(10)
Filteres kávé
(8)
Általános felszereltség
Víztartály
(46)
Beépített kávédaráló
(31)
Kijelző
(32)
Tejadagolás
(34)
Őrölt kávé tartó
(13)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(25)
Érintésmentes kijelző
(6)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(17)
Manuális gombok
(18)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(11)
Tejrendszer
(34)
Tejestömlő
(5)
Kiegészítő tejhabosító
(6)
Tejes megoldás nélkül
(11)

Az okos kávéfőzők automatizált kávékészítési folyamatot kínálnak. A WiFi vagy Bluetooth alkalmazáson keresztül vezérelhető intelligens kávéfőző képes széles választékban készíteni kávé specialitásokat, kezdve a klasszikus kávétól, vagy az eszpresszótól egészen a cappuccino vagy café latte-ig. Az okos kávéfőzőket csatlakoztathatod az otthoni intelligens rendszeredhez is.

Tovább

Az okos kávéfőzők típusai

Okos automatikus kávégépek

Mivel már önműködőek, minimális munkát igényelnek magától a géptől. Azonban a kávékészítés során játszhatsz a kávé elkészítésével és specialitások programozásával. Az okos automatikus kávégépeket egy alkalmazás segítségével vezérelheted okostelefonodról vagy táblagépedről, és egyszerűen kiválaszthatoda a programozott lehetőségek közül az, hogy a gép elkészítse a kávét.

Intelligens klasszikus kávégépek

A klasszikus kávégépek egyszerre készítenek nagyobb mennyiségű szűrt kávét. Az intelligens kávégépet távolról is ki- vagy bekapcsolhatod, vagy beállíthatod a bekapcsolás idejét.

Okos kapszulás kávégépek

A kapszulás kávégépek kezelése a legegyszerűbb. A gépbe kapszulák kerülnek, és egy gombnyomással elkészíti a kávét. A kapszulák segítségével számos különböző kávét készíthetsz, és az a frissesség megőrzése érdekében mindig frissen tartja azokat. Az okos kapszulás kávégépet továbbá távolról is vezérelheted egy alkalmazás segítségével.

Okos beépített kávégépek

A beépített kávégépek kiválóan passzolnak a konyha designjába, és jól illeszkednek a többi beépített készülék közé. Így egységes megjelenést és helytakarékosságot biztosítanak. Az okos beépített kávégépeket alkalmazás segítségével is vezérelheted, illetve beépítheted őket az intelligens otthonod rendszerébe.

Alkalmazások okos kávéfőző berendezésekhez

Az okos kávéfőző vezérlőberendezéséhez le kell tölteni és telepíteni kell a kávégép gyártója által készített alkalmazást az irányító eszközre, például okostelefonra vagy tabletre. Az, hogy mit tud az intelligens kávégép, a típusától és szerkezetétől, valamint az alkalmazás lehetőségeitől függ. A kávégép kiválasztásakor mérlegeld, hogy mit vársz el tőle, majd figyeld, hogy az alkalmazással milyen beállításokat lehet elvégezni. Tekintsd meg például ezeknek az okos kavéfőző alkalmazásonak a paramétereit:

  • Kávé specialitások száma – az okos kávéfőzők előre beállított különböző kávéitalok számával rendelkeznek. Válassz olyan kávégépet, amelynek italválasztéka megfelel az elvárásaidnak.
  • Saját kávé specialitások beállítási lehetősége – nem találtad meg a saját kávédat az előre beállított italok között? Nézd meg, hogy be tudod-e állítani a sajátod az alkalmazásban.
  • Felhasználói profilok mentési lehetősége – egyetlen espresso nem elég? Az apa 12 g kávéval szereti, az anya pedig 7 g kávéval és egy kis tejjel... Válassz olyan kávégépet, amelynél az alkalmazás lehetőséget biztosít felhasználói profilok mentésére.
  • Felhasználói profilok száma – olyan kávégépet válassz, amelynél elmenthetsz több profilt is, ha többen készítik a kávét otthon vagy egy vállalatnál.
  • Kávé specialitás paraméterek – általában az alkalmazásban lehetőség van a kávé mennyiségének, a víz mennyiségének és hőmérsékletének, illetve néhány kávégépnél a őrlési finomság beállítására is. Ha minden részlet számít, válassz olyan kávégépet, amelynél mindent be tudsz állítani, ami számodra fontos.

WiFi vagy Bluetooth okos káfévőző

A legtöbb kávégép, amelyet okosnak vagy intelligensnek neveznek, csak WiFi és Bluetooth segítségével kommunikál az irányítóeszközzel, például okostelefonnal vagy tablettel. A mai okostelefonok mindkét technológiát támogatják, így a kompatibilitásra nem kell különösen figyelmet fordítanod.

Az okos kávéfőzők kompatibilitása az intelligens otthonoddal

Ha intelligens otthont szeretnél létrehozni a SmartHome keretén belül, olyan kávégépet válassz, amely kompatibilis vele. Az egyes eszközök az intelligens otthon keretében különböző protokollok segítségével kommunikálnak, például ZigBee vagy Z-Wave. Ne feledd, hogy ha valóban működő intelligens otthont szeretnél, minden elemnek támogatnia kell ugyanazt a protokolt.

TIPP – Nem minden okos kávégépet lehet bekapcsolni vagy kikapcsolni a központi egységbe vagy az intelligens otthon hálózatába. A legtöbb olyan kávégépet, amelyet okosnak neveznek, csak saját alkalmazásukon keresztül lehet távolról vezérelni a mobiltelefonon vagy a táblagépen keresztül.

Néhány gyártó saját rendszereket hoz létre a saját márkájú intelligens háztartási eszközök összekapcsolásához. Ilyenek például:

  • Siemens Home Connect – a Siemens márkájú okos eszközök kapcsolódásához és irányításához szolgál.
  • Miele@home – a Miele márkájú okos eszközök kapcsolódásához és irányításához szolgál.

Ha hangvezérléssel szeretnéd irányítani az okos kávégéped, olyat válassz, amely kompatibilis a hangasszisztenssel.

  • Apple HomeKit – nem függ semmilyen kommunikációs protokoltól, csak válassz egy olyan kávégépet, amelyet az "Works with Apple HomeKit" logóval jelölnek, és irányítsd az iOS rendszerű eszközeiden keresztül.
  • Google Assistant – lehetőséget biztosít a hangvezérlésre.
  • Amazon Alexa – lehetőséget biztosít a hangvezérlésre.

Fontos paraméterek a kávégép kiválasztásakor

  • Teljesítmény – minél magasabb a kávégép teljesítménye, annál több energiát fogyaszt.
  • Nyomás – az automata okos kávégépek esetében a kávé őrlésére gyakorolt nyomás meghatározza az elkészült ital minőségét.
  • Víztartály mérete, vagy közvetlen vízcsatlakozás – válassz egy olyan kávégépet, amelynek víztartálya megfelelő méretű ahhoz, hogy kényelmesen kiszolgálja a kávét készítő emberek számát.
  • Kávé őrlés – ha szereted a frissen őrölt kávét, válassz olyan kávégépet, amely beépített őrlővel rendelkezik. Ha inkább előre őrölt kávét szeretnél, válassz olyan kávégépet, amelyben már meglévő őrölt kávét használhatsz.
  • Méretek – válassz olyan kávégépet, amely befér a rendelkezésre álló helyre.

Az okos kávéfőzők előnyei és hátrányai

Előnyök

  • Időmegtakarítás – a kávé készítése valóban automatikus.
  • Testreszabhatóság – minden háztartási tag létrehozhatja saját profilját, és beállíthatja a saját kávé specialitásait.
  • Intelligens otthon programozhatósága – ha az okos kávégépét a központi egységhez csatlakoztatod, akkor beállíthatod a reggeli ébredés színképét. Az okos fűtés megnöveli a hőmérsékletet, az okos redőnyök felnyílnak, az okos világítás bekapcsol, és az intelligens kávégép elkészíti a kávét, amely felébreszt.

Hátrányok

  • Különböző kommunikációs protokollok – csak olyan eszközöket választhatsz, amelyek "ugyanazt a nyelvet beszélik", azaz ugyanazt a protokolt használják a kommunikációhoz.
  • Korlátozott választék az okos kávégépek terén – egyelőre kevés olyan kávégép létezik, amelyek központi egységhez csatlakoztathatók, így azokkal az alkalmazásokon keresztüli vezérlésre kell támaszkodnod WiFi vagy Bluetooth segítségével.
  • Ár – az okos kávégépek általában többe kerülnek, mint a hagyományosak.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips 5400 Series EP5444/90 Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, víztartály, tejrendszer, energiatakarékos mód, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 37,2 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
234 990 Ft

2.
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
348 990 Ft

3.
Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, kijelző, őrölt kávé tartó, kiegészítő tejhabverő, vízszűrőcsere ellenőrzés és vízkőtelenítő program, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
444 490 Ft

Még több
51 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 183×
Philips 5400 Series EP5444/90
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, víztartály, tejrendszer, energiatakarékos mód, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 37,2 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
234 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL330
Arany középút Kiváló ár/érték arány
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 54×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
348 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK143
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10 - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10
Automata kávéfőző - kávédarlóval, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tejestömlő, automatikus öblítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,3 × 26,2 × 44,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
389 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAEAK724
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
SIEMENS TQ907R0 - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
SIEMENS TQ907R0
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 270 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,3 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés, vízszűrőcsere ellenőrzés és öblítés deaktiválása, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, home Connect kompatibilis, mérete 39,2 × 31,5 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,2 kg
879 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIEAK029
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga fém, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
549 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SAEAK732
Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, kijelző, őrölt kávé tartó, kiegészítő tejhabverő, vízszűrőcsere ellenőrzés és vízkőtelenítő program, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
444 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAEAK779
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 60×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
394 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK186
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Coconut White XN920110 - Kapszulás kávéfőző Típusok
3,6 14×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Coconut White XN920110
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, fehér és fekete kivitel
37 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK010
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Deluxe Dark Chrome XN910C10 - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Deluxe Dark Chrome XN910C10
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 2 bar nyomás, 1,1 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 31 × 14 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,461 kg
77 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK908
Nivona NICR 790 - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Nivona NICR 790
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
329 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NIVAK909
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Premium Black XN910810 - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Premium Black XN910810
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 31 × 14 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,461 kg, fekete kivitel
80 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK892
Siemens TQ707R03 EQ700 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Siemens TQ707R03 EQ700
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 350 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,4 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység, automatikus öblítés, vízszűrőcsere ellenőrzés és öblítés deaktiválása, csésze megvilágítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, home Connect kompatibilis, mérete 38 × 35,2 × 46,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10,5 kg
549 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIEAK247
De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,3
De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 580 g, otthonra, 1550 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,1 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 40,5 × 29 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 16,8 kg
+Ajándék Tisztító szett De'Longhi melynek értéke 11 490 Ft
945 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: DELAK550
SIEMENS TP707R06 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
SIEMENS TP707R06
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 350 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,4 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, tejestömlő, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység, automatikus öblítés, vízszűrőcsere ellenőrzés és öblítés deaktiválása, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, home Connect kompatibilis, mérete 38 × 30,9 × 46,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,9 kg
515 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIEAK639
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Light Grey XN910B10 - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Light Grey XN910B10
Kapszulás kávéfőző innovatív Centrifusion technológiával, 5 különböző csészeméret, 30 másodperc alatt felmelegíti a kávéfőzőt, a kávéfőző állítható automatikus kikapcsolása, 12 db Nespresso kávékapszulából álló kóstoló készlet ajándékba, víztartály kapacitása 1,1 l, bemeneti teljesítmény 1 260 W, szélesség 14,2 cm, magasság 31,4 cm, mélység 42,9 cm, súlya 4 kg
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK885
Nespresso De'Longhi ENV300.B Vertuo Lattissima - Kapszulás kávéfőző Típusok
5,0
Nespresso De'Longhi ENV300.B Vertuo Lattissima
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, 1500 W teljesítmény, 1,7 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, nespresso kompatibilis, mérete 31,5 × 19 × 40,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,3 kg, fekete és ezüst kivitel
151 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELkk54
Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima - Kapszulás kávéfőző Típusok
5,0
Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, 1500 W teljesítmény, 1,7 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, nespresso kompatibilis, mérete 31,5 × 19 × 40,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,3 kg, fehér, fekete és ezüst kivitel
151 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELkk23
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Aqua Mint XN920410 - Kapszulás kávéfőző Típusok
3,6 14×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Aqua Mint XN920410
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, azúrkék, titánium és türkiz kivitel
37 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK102
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 14×
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 500 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 39 × 26,2 × 48,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13 kg
509 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECAAK885
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Spicy Red XN920510 - Kapszulás kávéfőző Típusok
3,6 14×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Spicy Red XN920510
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, piros kivitel
37 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: KRUKK096
NESPRESSO De'Longhi Vertuo Pop & Aeroccino Liquorice Black ENV90.BAE - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,6 14×
NESPRESSO De'Longhi Vertuo Pop & Aeroccino Liquorice Black ENV90.BAE
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, tartály 8 használt kapszulához, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható magasságú állvány, manuális gombok, mérete 24 × 13,6 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,5 kg, fekete és ezüst kivitel
62 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESKK4663
NESPRESSO De'Longhi Vertuo Pop Mango Yellow ENV90.Y - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,6 14×
NESPRESSO De'Longhi Vertuo Pop Mango Yellow ENV90.Y
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és vízkőtelenítő program, állítható magasságú állvány, manuális gombok, mérete 24 × 13,6 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,5 kg, fekete és sárga kivitel
34 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESKK649
SIEMENS TP705R03 EQ700 Integral - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
SIEMENS TP705R03 EQ700 Integral
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 350 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,4 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, tejrendszer, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, home Connect kompatibilis, mérete 38 × 35,2 × 46,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10,5 kg
489 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIEak23
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 54×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
331 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK143

Okos kávéfőzők

kávéNespresso Original kávéfőző vásárlása esetén 11 000 Ft, Nespresso Vertuo esetében 12 000 Ft kávékapszula-kedvezmény Vásárolj Nespresso Original kávégépet 2023. október 30. és 2024. január 15. között, és szerezd meg a 11 000 Ft értékű kávékapszula-kedvezményt. Ha ugyanebben az időszakban Nespresso Vertuo kávégépet vásárolsz, akkor a kávékapszulák vásárlására akár 12 000 Ft kedvezményt...
Ne hagyd ki mai bemutatónkat. Közel egy hónapon keresztül teszteltük a KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőzőt, amely a zamatos kávéfőzés és a környezetbarát szemlélet kombinációját testesíti meg. Újrahasznosított anyagokból készül, és akár 90%-ban...
Otthoni értékelésünk alanya ezúttal a Krups XP442C11 Virtuoso Silver karos kávéfőző volt, amelyet kipróbáltunk helyetted. Kompakt méretet, nagy teljesítményt, gőzfúvókát és két csésze kávé elkészítésének a lehetőségét kínálja. Hogyan lehet vezérelni ezt a kávéfőzőt,...
automata kávéfőzőPhilips Series 5400 LatteGo automata kávéfőző (RECENZIÓ) A Philips sorozat LatteGo 5400 automata kávéfőzőjének részletes áttekintése a tejrendszer leggyorsabb tisztításával és a bő kávékínálattal mindenkit elbűvöl, aki új, teljesen automatikus kávéfőző vásárlását fontolgatja. 14 napon keresztül teszteltük az új LatteGo...
A különféle típusú kávé- és nem kávés italok széles választéka, valamint a hihetetlenül egyszerű működés teszi a kapszulás kávéfőzőket rendkívül népszerű háztartási készülékekké. Azonban, a modern kapszulás kávéfőzők többre képesek, mint valaha. Ezért már nem csak új...
A kávéfőző vízkőmentesítése az általános karbantartás része kell, hogy legyen. Segítünk abban, hogyan vízkőmentesítsd a kávéfőzőt, ha épp nincs kéznél vízkőmentesítő tabletta. Cikkünkből megtudhatod, hogyan vidd véghez egyszerűen a kávéfőző vízkőmentesítését...
További cikkek

Okos kávéfőzők

A Okos kávéfőzők kategóriában összesen 51 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okos kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább okos kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okos kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okos kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ