Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Cicret Bracelet

Termékkatalógus
Cicret Bracelet
Okoskarkötő - érintőképernyős, vízálló, iOS/Android kompatibilis
Kód:  CICRET1

Cicret Bracelet

2014 novemberében látta a fényt koncepció, amely ideális szimbóluma hordható technológia. Most a koncepció egy karkötőt Cicret valósággá válhat, és az viszont 2016 és 2017 kellene végre bejutni a kezét. És hogyan működik? Az elv a technológiai kütyük abban a tényben rejlik, hogy Cicret karkötő továbbítja a képet a mobil telefon vagy tabletta a kezét. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen olvasni az e-maileket, navigálni, nézni az időjárás, vagy használja a szociális hálózatok sem vettek a mobiltelefon a kezében. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kivetített mobiltelefon a kezét
  • Lehet használni a különböző bőrszín
  • Kompatibilis az Android és iOS
  • vízálló
  • sok funkció
  • cserélhető akkumulátor
  • több színben

Csak kezet

Cicret használ egy apró projektor vetíti a képernyőn a telefon vagy a tabletta közvetlenül az alkar. Bemutató aktiválja rázással a csuklóját. A kivetített kijelző vezérelhető, mint a képernyőn, a mobiltelefon. Hogyan lehetséges ez? Az egyes gerendák válaszul megszakítási keresztül, amely kiszámítja a pontos helyzetét, ha az ujj, ami lehetővé működtetni a vetített kép, mint egy kijelzőn.

sok funkció

Karkötő Cicret képes lesz használni mindenki, nem számít a bőrszín. Teljes kompatibilitás biztosításához eszközök Android vagy iOS. Emellett Cicret kell egy cserélhető akkumulátor, a gyorsulásmérő, LED, Bluetooth, WiFi vagy vízállóság. Termelő is lehetővé teszi, hogy az integrált memória 16/32 GB slot microSD memóriakártyán és a SIM kártyát, hogy képes teljesíteni karkötő telefon funkciót. Ez lesz több színben kapható.

Paraméterek

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Tok színe
Narancssárga Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Narancssárga Kész!
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ha lesz belőle engem is érdekelne légyszi ufóka

Helló, mikor lesz ebből újra?

Sziasztok Ez engem is érdekelne Mikor lesz ebböl valami min 2 honapja figyelem nem rég kértem email-értesitést ha lesz esetleg valamikor Na de mikor ez itt a kérdés

Sziasztok!! Tud már valaki valamit, körülbelül mikor várható?? köszi

Kérdések és válaszok: Cicret Bracelet
Kiegészítők: Cicret Bracelet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cicret Bracelet. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cicret Bracelet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cicret Bracelet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cicret Bracelet.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ