Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

CILIO bornyitó

Termékkatalógus
CILIO bornyitó
Nyitó borosnyitó + üvegnyitó, krómozott fém, nagyon robusztus, spirál gyorsan és tisztán eltávolítja a dugót, a kar nyitása megkönnyíti a nyitást
Kód:  CILOT305 Termékszám:  151305

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CILIO bornyitó

A Cilio bornyitó minden konyha elengedhetetlen darabja. Krómozott fémből készült. A csúcsminőségű Cilio bornyitó rendkívül időtálló. A spirálnak köszönhetően pofonegyszerűen távolíthatod el a dugót, a könnyű működtetéshez pedig egy kar áll rendelkezésedre. Egész biztos, hogy értékelni fogod a kényelmes palacknyitót és a beépített kihúzókést is.

A Cilio bornyitó legfőbb jellemzői

  • A vonzó kivitelű bornyitó minden háztartás praktikus darabja
  • A Cilio bornyitó anyaga krómozott fém
  • Beépített palacknyitóval felszerelt
  • Spirál és kar a pofonegyszerű használat érdekében
  • Kiemelkedően ellenálló és tartós

Paraméterek

Rendeltetés
Borhoz Kész!
Szín
Króm Kész!

Jellemzők

Rendeltetés
Borhoz Kész!
Szín
Króm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Ügyintéző! Megrendeltem ezt a CILIO bornyitót és elmentem érte és kiderült, hogy nincs is ilyen az áruházban. Visszakaptam az árát, rendben. Csak azt nem értem, hogy akkor miért van még mindig fent az oldalukon? Senki nem jelentett semmit! Ha most megrendelem, megint mehetek Brahiból az időmet fecsérelni? Köszönettel Németh József [email protected]

Kérdések és válaszok: CILIO bornyitó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cilio Otvírák na víno. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CILIO Otvárač na víno. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CILIO Weinöffner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CILIO Weinöffner.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ