Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Cipőtartók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szín
Fehér
(3)
Fekete
(9)
Fa
(8)
Barna
(11)
Króm
(1)
Ezüst
(5)
Szürke
(10)
Szélesség
18 cm
118 cm
-
Magasság
26 cm
190 cm
-
Mélység
17,5 cm
300 cm
-
Anyag
Fém
(23)
Fa
(15)
MDF
(8)
Farostlemez
(7)
Műanyag
(6)
Fa mintázat
Bambusz
(1)
Fenyő
(1)
Bükkfa
(1)
Tölgyfa
(9)
Fenyő
(2)
Kaucsukfa
(5)
Cipőtartó típusa
Polcos
(56)
Szekrény
(1)
Lenyíló ajtajú
(2)
Felakasztható
(1)
Szűrés

Nem szeretnéd, hogy a cipőid szanaszét heverjenek az előszobában? Akkor a cipősszekrény jelenthet megoldást, amelyben rendezetten és kényelmesen tárolhatod a cipőket, mégis minden kéznél lesz. A választás során figyelj a cipők tárolási módjára, a cipősszekrény anyagára, méreteire vagy tartozékaira. Nézd meg, melyek a népszerű cipőtároló típusok. 

Tovább

Miért kell az előszobába cipősszekrény?

Ha nem szeretnéd, hogy a cipők szanaszét heverjenek az előszobában, akkor mindenképp fontold meg egy cipőtartó beszerzését. Nemcsak az éppen viselt cipők átlátható és kényelmes tárolását teszi lehetővé, hanem elegendő helyet biztosít a szezonális cipők télre vagy nyárra történő elpakolásához is (természetesen ez a választott cipősszekrény méretétől függ).

Nem fér el egy cipősszekrény az előszobában, de nem szeretnéd, hogy a cipőid a földön heverjenek? Egy kültéri cipőtartó segítségedre lehet, amelyet az ajtó előtt helyezhetsz el, így nem keltenek rendetlen benyomást a cipők a lakásban.

Milyen kivitelben vásárolható cipősszekrény?

Cipőtároló többféle kivitelben kapható - a klasszikus polcos cipősszekrény vagy a többfunkciós cipőtartó lenne számodra megfelelő?

  • A billenős cipősszekrény olyan polcokkal rendelkezik, amelyek az ajtó segítségével egyszerűen kihajthatók a cipőkkel együtt. A cipősszekrény zárt, így az előszoba mindig rendezettnek tűnik.
  • A polcos cipősszekrény a klasszikusok közé tartozik. Két vagy több polcból állnak (az egy polc sem kivétel), amelyek nem fixen rögzítettek. Gyakran rendelkeznek válaszfalakkal, amelyeknek köszönhetően nem lesz káosz a cipősszekrény belsejében.
  • A fiókos cipősszekrény olyan, mint egy szekrény ajtó nélkül, és nyitott. Több különböző méretű rekesszel rendelkeznek, amelyekben tornacipőket és csizmákat is tárolhatsz.
  • A teleszkópos cipőtartó akkor ideális, ha a cipők mennyisége évszakról évszakra változik, mivel szükség szerint változtathatod a méretet.
  • A zárt cipősszekrény akkor igazán hasznos, ha az előszobában a cipőkön kívül más dolgoknak is tárolóhelyre van szüksége. A cipősszekrény tökéletes helyet biztosíthat például különböző szezonális kiegészítők, szerszámok vagy görkorcsolyák számára.

Billenő ajtós cipősszekrény
Billenős cipősszekrény

Polcos cipősszekrény
Polcos cipősszekrény

Fiókos cipősszekrény
Fiókos cipősszekrény

Cipősszekrény
Cipősszekrény

Kicsi, széles, keskeny, magas - a cipőtartó mérete meghatározó

Ahhoz, hogy a cipősszekrény maximálisan betöltse a funkcióját, a megfelelő méretűre van szükség. Ha sok cipőd és sok helyed van az előszobában, akkor jó lehet egy széles, akár 120 cm-ig terjedő változat vagy egy akár 200 cm-es magas cipőtartó. Ha nincs sok helyed, egy 20 cm-es keskeny cipőtároló jelenthet megoldást.

i

Ha nem szabványos méretű az előszobád, akkor nagy valószínűséggel csak egy méretre szabott cipősszekrény fog elférni benne.

Tömör fa vagy fém cipőtároló illene az előszobádba?

Cipősszekrény leggyakrabban fából és fémből készül - melyiket választod?

  1. A fa cipősszekrény természetes megjelenésű, hosszú élettartamú és kellemes illatú. Általában kiváló minőségű fából és különböző dekorral készülnek, amelyek közül az egyik legnépszerűbb a sonoma tölgy cipősszekrény.
  2. A fém cipőtartó a modern otthonokba alkalmas, mivel nagyon stílusos és elegáns. A fémet gyakran kombinálják más anyagokkal, mint például fa, MDF, műanyag, textil vagy melamin.

Fa cipősszekrény
Fa cipősszekrény

Fém cipőtároló
Fém cipőtartó

A cipősszekrény felülete lehet fényes vagy matt

A cipőtároló anyagán kívül a felületet is ki lehet választani, ami lehet fényes vagy matt. A matt felület klasszikus, könnyen karbantartható, míg a fényes felület luxus benyomást kelt.

A cipősszekrény vagy hagyományos módon a fal mellé állítható, vagy a falra lehet akasztani (a leggyakoribb a billenő ajtós cipősszekrény) - előnye, hogy könnyen lehet alatta takarítani.

Mi a helyzet a designnal? A cipőtartó legyen praktikus, de mutatós is

Bár a cipőtartó elsősorban a cipők tárolására szolgál, esztétikai funkciót is betölt az előszobában, ezért ne hagyd figyelmen kívül a designt. A fa cipősszekrény esetében számos dekor közül választhatsz, a fenyőtől a teakfán át a mangóig. Ha az egyszerű megjelenés híve vagy, egy fekete vagy fehér cipősszekrény bármelyik előszobában megállja a helyét.

A cipősszekrény nem csak a cipők tárolására korlátozódik

Ha nincs sok hely az előszobában, de szükséged van tárolóhelyre, válassz az olyan cipőtároló modellek közül, amelyekben van valami extra.

  • A cipőtartó paddal nagyszerű segítség, mert lehetővé teszi, hogy a cipőt kényelmesen, hajolgatás nélkül vedd fel. A cipőtartó pad nemcsak a cipők rendben tartását teszi lehetővé, hanem a kényelemről is gondoskodik.
  • Az akasztós cipőtároló általában egy előszobafalat is tartalmaz, amely a cipőtartóhoz csatlakozik, és kampókkal rendelkezik, amelyekre a kabátokat, dzsekiket és más ruhákat akaszthatod, amelyeket máshol nem tudsz tárolni.
  • A tükrös cipősszekrény lehetővé teszi, hogy egy pillantást vess magadra, mielőtt elmész otthonról. Az előszoba tükör lehet nagy vagy kicsi. A kicsi hátránya, hogy a megjelenésed csak egy részét tudod ellenőrizni.

i

Olcsó cipősszerkény érdekel? Akkor vess egy pillantást a vásár kínálatára, ahol az ár töredékéért találhatsz igazi gyöngyszemeket. Az akciós termékek között is nézz körül, olcsó cipősszekrény ott is található.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Cipőtartó - mérete 88 × 70 × 28 cm (ma×sz×mé), lábakkal, polcok száma: 4, anyaga: fém, fényes felületkezelés, szürke színű
14 690 Ft

60 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Kesper cipőtároló paddal
Cipőtartó - mérete 48 × 51 × 29,5 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, polcok száma: 5, anyaga: farostlemez, matt felületkezelés, fa mintázata: tölgyfa
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESBD104
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Kesper cipőtároló paddal - Cipőtartó
Típusok
4,0 18×
Kesper cipőtároló paddal
Cipőtartó - mérete 48 × 103,5 × 29,5 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, polcok száma: 10, anyaga: farostlemez, matt felületkezelés, fa mintázata: tölgyfa
Leárazás -23 %
26 990 Ft 34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KESBD103
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Kesper cipőtároló paddal - Cipőtartó Típusok
4,0 18×
Kesper cipőtároló paddal
Cipőtartó - mérete 48 × 103,5 × 29,5 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, polcok száma: 10, anyaga: farostlemez, matt felületkezelés, fehér színű
33 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KESBD100
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
KESPER Cipőtartó állvány ülőkével, szürke - Cipőtartó Típusok
4,0 18×
KESPER Cipőtartó állvány ülőkével, szürke
Cipőtartó - mérete 48 × 103 × 31 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, polcok száma: 10, anyaga: faforgácslap, szürke színű
54 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HOBbot004
3,9
Kesper cipőtároló 3 polccal
Cipőtartó - mérete 40 × 77 × 26 cm (ma×sz×mé), polcok száma: 3, anyaga: fa, matt felületkezelés, fa mintázata: tölgyfa
11 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: KESBD105
4,9
Compactor előszobai ruhaakasztó cipőspolcokkal, fém, fekete
Ruhaállvány - mérete: 190 × 66 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), fekete színű
29 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: COMPS047
5,0
Armel sonoma tölgyfa cipőtartó
Cipőtartó - mérete 47 × 80 × 30 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, anyaga: farostlemez, matt felületkezelés, fa mintázata: tölgyfa
29 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ATRd075
3,7 10×
Compactor Poly RAN8940 nlgyszintes cipőtartó 12 pár cipőre, polipropilén - króm
Cipőtartó - mérete 65 × 49,5 × 18,4 cm (ma×sz×mé), polcok száma: 4, anyaga: műanyag, ezüst színű
7 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: COMBO221
5,0
Háromszintes cipőtartó állvány FU123JW
Cipőtartó - mérete 63 × 63 × 30 cm (ma×sz×mé), polcok száma: 3, anyaga: laminált farostlemez, matt felületkezelés, fa mintázata: bükkfa
9 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: STARDE002
5,0
Fém / fa 2 szintes cipőtartó
Cipőtartó - mérete 63 × 30 × 43 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, polcok száma: 3, anyaga: farostlemez és fém, barna színű
11 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ORIBO279
5,0
Compactor Akira RAN8969 kétszintes cipőtartó 8 pár cipőre, bambuszfa
Cipőtartó - mérete 33,5 × 70 × 26 cm (ma×sz×mé), lábakkal, polcok száma: 2, anyaga: fa, matt felületkezelés, fa mintázata: bambusz
16 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: COMBO597
5,0
Brendan fekete cipőtartó
Cipőtartó - mérete 32 × 80 × 30 cm (ma×sz×mé), polcok száma: 2, anyaga: fa, matt felületkezelés, fa mintázata: kaucsukfa
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ATRd076
5,0
Corentin natúr cipőtartó
Cipőtartó - mérete 50 × 80 × 30 cm (ma×sz×mé), polcok száma: 3, anyaga: fa, matt felületkezelés
13 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: ATRd080
5,0
Daniel natúr cipőtartó
Cipőtartó - mérete 73 × 80 × 30 cm (ma×sz×mé), polcok száma: 4, anyaga: fa, matt felületkezelés, fa mintázata: kaucsukfa
19 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ATRd085
Compactor fém cipőtartó HARRY RAN6031 18 pár cipőre
Cipőtartó - mérete 88 × 70 × 28 cm (ma×sz×mé), lábakkal, polcok száma: 4, anyaga: fém, fényes felületkezelés, szürke színű
14 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: COMBO166
Alan fehér cipőtartó
Cipőtartó - mérete 49 × 80 × 30 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, polcok száma: 2, anyaga: fa, fém és szintetikus bőr, matt felületkezelés
22 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ATRd074
Cipőszekrény Alan diófa dekor
Cipőtartó - mérete 49 × 80 × 30 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, polcok száma: 2, anyaga: króm, fém és tömör, matt felületkezelés, fa mintázata: kaucsukfa
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ATRd162
Cipőtartó Daniel fekete
Cipőtartó - mérete 73 × 80 × 30 cm (ma×sz×mé), polcok száma: 4, anyaga: fa, matt felületkezelés
19 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: ATRd084
Brendan fehér cipőtartó
Cipőtartó - mérete 32 × 80 × 30 cm (ma×sz×mé), polcok száma: 2, anyaga: fa, matt felületkezelés, fa mintázata: kaucsukfa
10 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ATRd078
Songmics Cipőtartó, háromszintes, fém, fekete, 30 × 92 × 54 cm, 30 × 92 × 54 cm
Cipőtartó - mérete 54 × 92 × 30 cm (ma×sz×mé), anyaga: fém és műanyag, fekete színű
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOMEaaa0993
4,8
Cipőtartó Erwan fehér
Cipőtartó - mérete 45 × 76 × 29 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, polcok száma: 2, anyaga: fém és bőr, matt felületkezelés
19 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ATRd083
5,0
Kesper Cipőtartó állvány fehér mész 515 × 295 × 48 cm
Cipőtartó - mérete 48 × 51,5 × 29,5 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, polcok száma: 3, anyaga: faforgácslap
28 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Merdom019
Cipőtartó állvány ülőkével 103,5 × 48 × 30 cm fekete - Cipőtartó Típusok
3,7
Cipőtartó állvány ülőkével 103,5 × 48 × 30 cm fekete
Cipőtartó - mérete 48 × 103,5 × 30 cm (ma×sz×mé), anyaga: mdf, fekete színű
59 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TECdom123
Kesper Cipőtartó 3 polccal, sötét fenyő 77 × 40 × 26 cm
Cipőtartó - mérete 40 × 77 × 26 cm (ma×sz×mé), lábakkal, polcok száma: 3, anyaga: fa, fa mintázata: fenyő
9 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Merdom022

Cipőtartók

Könyvespolc hangszóróKesper cipőtároló pad (ÉRTÉKELÉS) A Kesper cipőtároló pad értékelése során elsősorban az összeszerelésére, a végső megjelenésére és a cipők tárolására szolgáló hely általános kihasználására összpontosítottunk. Következő cikkünkben elolvashatod, hogyan teljesített ez a praktikus beltéri kiegészítő az...

Cipőtartók

A Cipőtartók kategóriában összesen 60 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó cipőtartók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább cipőtartók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb cipőtartók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: cipőtartók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ