AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Circadia Contactless Sleep Tracker + Szürke LED lámpa

Termékkatalógus
Circadia Contactless Sleep Tracker + Szürke LED lámpa
Alvásfigyelő - vezeték nélküli, pulzusmérés, mozgásérzékelő, fényérzékelő, hangszóró, WiFi csatlakozás
Kód:  CIRsle003

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Circadia Contactless Sleep Tracker + Szürke LED lámpa Megszűnt

Circadia Contactless Sleep Tracker + Szürke LED lámpa

A Circadia forradalmian új projektje számos rajongót szerzett a crowdfunding kampány során. Most végre megvásárolhatod a Circadia Contactless Sleep Tracker alvásmonitort egy szürke LED lámpával kombinálva. Az alvásmonitor elektromágneses impulzusokat bocsát ki az érzékelőn keresztül, és alaposan elemzi testedet. A módszert az FCC engedélyezte, és nagyon biztonságos. A mesterséges intelligencia segít személyre szabott alvásjavító program összeállításában, így az ébrenléttel töltött időd is jöbb lesz. Változtasd meg alvási szokásaidat, életmódodat! A javulás 5-14 nap rendszeres használat után jelentkezik.

A Contactless Sleep Tracker + LED lámpa főbb tulajdonságai

  • Alvásfigyelés és fényterápia
  • Az alvásmonitor figyeli a test aktivitását és javítja az alvás minőségét
  • Az adatok pontossága 98% -os
  • Mesterséges intelligencia segítségével állít össze személyre szabott programot, hogy ezzel javítsa az alvást
  • A lámpa javítja az ébredést, az elalvást és a figyelem fenntartását a nap folyamán
  • Vezeték nélküli kapcsolat a Bluetooth Low Energy segítségével
  • WiFi kapcsolat
  • Android és iOS alkalmazás

Folyamatos megfigyelés


A Circadia Contactless Sleep Tracker megfigyeli a pulzust, a légzést, a mellkas mozgását, a végtagok mozgását, az alvási fázisokat és a horkolást. További funkcióival méri a szoba hőmérsékletét és páratartalmát, érzékeli a környezeti fényt, van benne gyorsulásmérő, hangszóró és ébresztőóra. Az adatokat és a beállításokat elmentheted mobil vagy asztali alvásfigyelő alkalmazások számára. A készülek Mac és Windows kompatibilis, Android és iOS okostelefonokkal is működik.

Többfelhasználós


A Contactless Sleep Tracker egy szobában több ember funkcióit képes mérni. A mért adatok pontossága érdekében a készüléket hozzád a lehet legközelebb helyezd el, például az éjeliszekrényen. Az alvásmonitor 30°-os hatótávolságban mér, és bármilyen fix felületen elhelyezheted. Egy időben több ember alvási tevékenységét is mérheted vele.

LED lámpák használata

Az alumínium állványos lámpa segít 20 percen belül ébredni, így csökkenti a reggeli fáradtságot. A Circadia LED Lamp segít abban, hogy este elalvás előtt egy rendszeres rutint alakíts ki. Az esti használat 30-90 perc között ajánlott. A lámpát napközben hangulatjavításra, energiafeltöltésre és a figyelem élénkítésére használhatod. A használt során fokozatosan alakul ki a saját fényterápiás programod, amely megfelel mindennapos szokásaidnak. A LED lámpa kék, zöld és piros fénnyel világít 250 lux fényerővel. Hatótávolsága 45°, és képes teljes nappali világosságot teremteni.

A Circadia csapata

Az alvásmegfigyelést modern eszközökkel végzi a Circadia csapata, amely tervezőkből, mérnökökből és a londoni Royal University, az Oxfordi Egyetem és a Harvard Orvosi Karának alvásszakértőiből áll, akik úgy döntöttek, hogy segítenek az embereknek abban, hogy jobban aludjanak.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Circadia Contactless Sleep Tracker + Szürke LED lámpa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Circadia Contactless Sleep Tracker + Led Lamp Šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Circadia Contactless Sleep Tracket + Led Lamp Sivý.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ