Shop roku 30 dnů na vrácení

CISCO SF100D-08P

Termékkatalógus
CISCO SF100D-08P
5 1 értékelés
Switch 8 portos 10/100 Mb / s, 4x PoE, Desktop
Kód:  CI98d7 Termékszám:  SF100D-08P-EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CISCO SF100D-08P

Cisco SF100 sorozatú tartja a vállalati hálózat zökkenőmentesen nélkül áttörés, és különösen a beállítást és a beavatkozás, így nem kell semmilyen kezelő informatikai személyzet. Egyszerűen csak működik jobb kívül a doboz és az összekötő kábeleket. Tökéletes hálózati megoldások kis-és középvállalkozások, ahol a hulladék kezelési nehézségeket. Megbízható vállalati hálózat köti össze a számítógépek, alkalmazás szerverek és adattároló (NAS), valamint a termelési eszközök, mint például a nyomtatók, szkennerek és más irodai berendezések. Ha szüksége van a hatalom keresztül PoE hálózatot számos SF100 ők is modellek ezeket a portokat.

Cisco SF100 biztosítja az összes várt funkciók, a skálázhatóság és a befektetési hozam - anélkül, hogy a szoftver telepítése és a szükséges semmit állítani. A kapcsolók vannak kialakítva, hogy megfeleljen minden irodai környezetbe tér alapvető hálózati igényeket. Van is támogatja a fejlett funkciók, mint például a hatékony kezelése of Service (QoS), melyekkel előnyös alkalmazások magasabb követelményeket a sima átviteli, mint például videohívás, video streaming, és így tovább. Figyelmet fordítottak az optimális energiahatékonyság (IEEE 802.3az).

Paraméterek

Szélesség
160 mm Kész!
Magasság
27 mm Kész!
Mélység
90,6 mm Kész!
Típus
Desktop (asztali) Kész!
Funkciók
PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service) Kész!

Méret

Szélesség
160 mm Kész!
Magasság
27 mm Kész!
Mélység
90,6 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Desktop (asztali) Kész!
Funkciók
PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
1,6 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
100 Mbit Kész!

Tömeg

Tömeg
545 g Kész!

Portok

RJ-45
8 db Kész!
10/100Base-T
8 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CISCO SF100D-08P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CISCO SF100D-08P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CISCO SF100D-08P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CISCO SF100D-08P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CISCO SF100D-08P.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ