Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

City Boss V5 fekete

Termékkatalógus
City Boss V5 fekete
4,8 6 értékelés
Elektromos roller - 35 km/h maximális sebesség, 35 km-es hatótáv, motor teljesítménye: 500 W, 15,4 Ah akkumulátor kapacitás
Kód:  SPTcb0002 Termékszám:  8594192730026

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

City Boss V5 fekete


A V5 Voss egy nagy teljesítményű elektromos roller, amely akár 35 km-re is elviheti a városban, faluban, erdőben, munkahelyére és iskolába. Nagyon könnyű, és egyszerűen összecsukható néhány másodperc alatt, így könnyedén szállítható autóban, de viheti tömegközlekedéssel is. A roller elől és hátul egyaránt LED-es féklámpákkal felszerelt. A többfunkciós, transreflexiós kijelzőn megjeleníthető több hasznos információ, amely jó láthatóságot biztosít erős napsütésben is. Továbbá rendelkezik USB porttal az okostelefonja vagy a tablettje töltéséhez. A robogó megfelel az ISO 12100: 2010, EN 12184: 2014 tanúsítványnak a 2006/42 / EK irányelvnek megfelelően.


A City Boss V5 elektromos robogó legfontosabb jellemzői

  • Villamos robogó 500 W kimenettel és 35 km hatótávolsággal
  • City Boss V5 szép, fekete kivitelben
  • Légiesen könnyű alumínium felépítés
  • Az első és hátsó tárcsafékek elektromos motorfékkel vannak felszerelve
  • Li-Ion akkumulátor 15,4 Ah
  • Összecsukható funkciók az egyszerű hordozás és szállítás érdekében
  • Terhelési kapacitás 150 kg
  • Sebesség 35 km/h-ig
  • A széles kormány még nagyobb sebességnél is stabil
  • Mindkét széles felfújható kerék - csillapítja a rezgéseket és az egyenlőtlenségeket

City Boss V5

Erőteljes motor és akkumulátor - akár 35 km

A 15,4 Ah-os Li-Ion akkumulátor újratöltése nagyon gyors, kb. 6–7 óráig használható, teljesen feltöltött állapotban, a maximális hatótávolság pedig 35 km. Természetesen alacsonyabb terheléssel és óvatos vezetési móddal nagyobb lehet a távolság, és vice versa. A kiváló minőségű 500 W-os motor teljes terhelés mellett is erőteljes. Vészhelyzet esetén a gépet klasszikus, emberi meghajtású rollerként is lehet használni.

City Boss V5

Kiváló minőségű felfújható gumiabroncsok

Ez a roller igazán jó CST kerekekkel rendelkezik, mindkettő felfújható gumiabroncs10"-os átmérővel és 2,5 "-os szélességgel. Kiváló vezetési jellemzőkkel büszkélkedhet. Emellett nedves felületeken is jól használható megfelelő tapadással. A kerekek rezgéscsillapítóval és sárvédővel felszereltek. Cseréjük gyerekjáték bármely rolleres számára, köszönhetően az alapos tervezésnek és a cserélhető gumiabroncsoknak.


City Boss V5

Minőségi fékek

A hátsó és az elülső független mechanikus fékrendszer kiegészül egy elektronikus fékkel a motorban a nagyobb hatékonyság érdekében. Az elülső és hátsó lámpák, a kürt, a féklámpa - mindez a robogó előnyévé válnak.

City Boss V5

Precíziós szerkezetek

A roller keret légiesen könnyű alumíniumból készült, és kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Teherbírása kb. 150 kg és 16 éves kortól ajánlott a használata. A City Boss V5 rollerre ülés is felszerelhető, és könnyen összecsukható. Kényelmesen tárolhatja a garázsában, autójában vagy irodájában.

City Boss V5

Technikai innováció

3 vezetési-sebességi móddal rendelkezik, (lassú 15 km/h, átlag 25 km/h, gyors 35 km/h) amely beállítható egy tiszta kijelzőn. A kijelző jól látható erős napfényben és éjjel is, USB port is található rajta. A kijelzőn olyan alapadatokat is megnézhet, mint például az akkumulátor állapota. A roller büszkélkedhet egy sebesség-megtartó funkcióval, így a kívánt sebesség beállítható.



Paraméterek

Akkumulátor kapacitás
15,4 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás
15,4 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: City Boss V5 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si City Boss V5 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si City Boss V5 čierna. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte City Boss V5 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ