A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CLARINS Hydra-Essentiel Rich Cream Very Dry Skin 50 ml

Termékkatalógus
CLARINS Hydra-Essentiel Rich Cream Very Dry Skin 50 ml
Arckrém - nők számára, nappali, bőrtípus: száraz, hatás: hidratáló és világosító, 50 ml - 319 800 Ft/1 l
Kód:  KSPL1088 Termékszám:  3380810109054
CLARINS Hydra-Essentiel Rich Cream Very Dry Skin 50 ml Megszűnt

CLARINS Hydra-Essentiel Rich Cream Very Dry Skin 50 ml

A Clarins HydraQuench Rich Cream Very Dry Skin egy hidratáló kozmetikai termék, amely mélyen hidratálja és világosítja a bőrt. A nagyon száraz bőr számára a kikapcsolódás és a könnyedség érzetét kelti. Ugyanakkor megvédi a bőrt a szennyezett környezettől és az időjárási viszonyoktól.

A krém használata után a bőröd világosabb és kellően hidratált lesz. A krém nem tartalmaz parabéneket, ezért érzékeny bőrre is alkalmas. A krém friss gyümölcstónusait virágos és fás illattal kombinálják. Ez az erősen hidratáló, gazdag összetételű krém azonnali megkönnyebbülést nyújt száraz bőrödnek. Kényeztesse magát luxus hidratáló ápolással, és a bőre táplált, ragyogó és természetesen gyönyörű lesz!

Hatóanyagok:
  • A katafora és a kettős hialuronsav minden rétegben tökéletesen hidratálja a bőrt..
  • Hidratálja és világosítja a bőrt
  • Az exkluzív Anti-Pollution komplex világosítja és védi a bőrt.
  • Az áfonya táplálja a bőrt.

Használat:
Minden nap reggel és este alkalmazd a HydraQuench krémet az arcra és a nyakra. Melegítsd fel a krémet a kezedben, óvatosan vidd fel a bőrödre az arcod középpontjától egészen a nyakadig a tenyér teljes felületén keresztül. Ezután óvatosan és gyorsan masszírozd át újra az arcát a középpontból kifelé.

Térfogat:
50 ml

Összetevők:

Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Coco-Caprylate/ Caprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Coco-Glycerides, Propanediol, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Caprylyl Glycol, Sodium Polyacrylate, Xylitylglucoside, Cetearyl Glucoside, Fragrance, Anhydroxylitol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Dimethiconol, Xylitol, Butylene Glycol, Decylene Glycol, Sodium Hydroxide, Diospyros Mespiliformis Leaf Extract, Glucose, Maltodextrin, Kalanchoe Pinnata Leaf Extract, Tocopherol, Sanicula Europaea Extract, Citric Acid, Phenoxyethanol, Lapsana Communis Flower/ Leaf/Stem Extract, Furcellaria Lumbricalis Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sea Salt, Callicarpa Japonica Fruit Extract, [V2899A].

Paraméterek

Bőrtípus
Száraz Kész!
Űrtartalom
50 ml Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Bőrtípus
Száraz Kész!
Hatás
Hidratáló, Világosító Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Specifikáció

Bőrtípus
Száraz Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Világosító Kész!

Kor

Korosztály
Fiatalabb és idősebb Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLARINS Hydra-Essentiel Rich Cream Very Dry Skin 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Hydra-Essentiel Rich Cream Very Dry Skin 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLARINS Hydra-Essentiel Rich Cream Very Dry Skin 50 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ