A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Clatronic BS 1307 A FI

Termékkatalógus
Clatronic BS 1307 A FI
4,0 1 értékelés
Álló porszívó - porzsák nélküli, 2 az 1-ben, működési idő körülbelül 30 perc, 2200mAh, HEPA szűrő, két szívó funkció, alumínium cső, töltőállomás, egy kombinált kefe, résszívó, LED lámpák
Kód:  SPTsc1819 Termékszám:  BS 1307 A FI

Clatronic BS 1307 A FI

Egyszerüsítsd a rendszereses takarítást háztartásodban. Kényelmesen porszívóz vezetékek nélkül. Vezeték nélküli porszívót a Clartonic márkaterméke teszi lehetővé. Egyetlen töltés pedig akár 30 perc folyamatos takarítást tesz lehetővé. A rúdporszívó működik ciklon technológia, amely a centrifugális erővel választja el a szennyeződéseket a levegőből. Ezek a szennyeződéseket gyűjtő edényben tárolja el. Kettős felhasználás semmilyen módon nem korlátoz. Könnyen összeszerelhető kézi porszívó a kanapékat, függönyöket és székeket is megtisztítja. Tökéletes tartály töltöttségi szintet a gyakori porszívózásnál az állandó szívóerő biztosítja.

Legfontosabb jellemzők

  • Praktikus kivitel 2 az 1-ben (rúd, manuális)
  • egyetlen feltöltéssel akár 30 perces működést biztosít
  • HEPA szűrő
  • LED-es világítás
  • Helytakarékos
  • Minőségi lítium-ion akkumulátor 2200mAh

Tökéletes tisztaság

A forgó turbó padlókefe LED fényekkel rendelkezik, amely a szívófej előlapján található. Biztosítják a megvilágítást a sötét területeken és a bútorok körül. Hála a készüléknek egy szennyeződést sem kerülhetsz el, és nem hagy fölösleges tárgyakat a padlón. Lényeges része a HEPA szűrőnek. A szűrő biztosítja, hogy még a legkisebb mikrorészecskék sem kerülnek a levegőbe. Így kiélvezheted a tökéletesen tiszta padlót és a friss levegő élményét.

A csomag tartalma:

Alumínium szívócső
Falikonzol
2 az 1-ben réstisztító és por kefe
Speciális bútorkefe
HEPA szűrő

 

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Töltési idő
5 óra Kész!
Működési idő
30 perc Kész!
Szívófej
Résszívó Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!

Tápellátás

Töltési idő
5 óra Kész!
Működési idő
30 perc Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Clatronic BS 1307 A FI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLATRONIC BS 1307 A FI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Clatronic BS 1307 A FI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Clatronic BS 1307 A FI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Clatronic BS 1307 A FI.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ