30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

CLATRONIC RG 3518

Termékkatalógus
CLATRONIC RG 3518
4,0 19 értékelés
Elektromos grill - 1400 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: öntöttvas, 2 db öntöttvas, összesen 46 × 23 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület, hőszabályzás és kivehető rács, tömege: 4,85 kg
27 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAV1121r Termékszám:  RG3518

CLATRONIC RG 3518

Készíts otthon egészséges és ízletes ételeket hozzáadott zsír nélkül ezzel a többfunkciós grillel, mely rendelkezik egy láva kőből és kétoldalas öntöttvas lemezből álló tapadásmentes felülettel . A csomagban található 8 mini-serpenyővel néhány perc alatt további ízletes ételeket készíthetsz el. Semmi sem akadályoz meg abban, hogy barátaid vagy családodat meghívd és megörvendeztesd őket az ínyencségekkel.



Grillezz ízletes és egészséges ételeket


A CLATRONIC grill az aktuális igényeidhez igazodik, és sokféle ételt készíthetsz vele. A láva köves különleges grillezőt egészséges finomságok elkészítésére tervezték egészségtelen zsírok hozzáadása nélkül, ami a kijelölt csatornákon keresztül a felület szélei mentén távozik. Az eredmény lédús, zsírmentes hús, zsírszag terjedése nélkül.


Kettő az egyben

Finom házi kolbászokat, virsliket és különböző típusú húsokat készíthetsz egy öntöttvas, tapadásmentes felületen amely meggátolja az égést. Viszont meg kell fordíts a lemezt, hogy sima felületen tudd az előkészületeket végezni. A fűtési spirál alatt nyolc raclette serpenyőt és 8 darab fa spatula készletet tartalmaz az egyszerű kezelés érdekében.




Hatékony és biztonságos


A merev lábak, valamint az alacsony konstrukció és a műanyag burkolat biztosítják a grill stabilitását és garantálják a maximális biztonságot. Az előlapi vezérlővel egyszerűen beállíthatod a kívánt hőmérsékletet, és az 1300 wattos valós teljesítmény biztosítja a gyors felmelegítést, lehetővé téve kedvenc ételeid elkészítését pillanatok alatt .



Elegancia és praktikum


Hívd át a barátaid és családod, és elbüszkélkedhetsz az egyedülálló CLATRONIC grilleddel. Az elegáns műanyag design króm kiegészítőkkel irigylésreméltóan egyedinek tűnik.. A CLATRONIC grillsütő a praktikumot ötvözi az egészséges grillezés lehetőségével, kifinomult kinézettel és kiváló minőségű konstrukcióval a maximális stabilitás érdekében.


Műszaki adatok:

Fogyasztás:
1200 - 1400 W

Jellemzők:
Kombinált grillezési felület (lávakő + forgó öntöttvas lemez)
Hőmérséklet-szabályozó (kék háttér-világítású)

Barbecue:
Forgó vaslemez - Kombinált grillezési módszerek halak (sima felületű) vagy hús (extra mély barázdák intenzív grillezés) elkészítéséhez
Természetes kő grill az egészséges, alacsony zsírtartalmú grillezéshez

A csomag tartalma:
8 raclette serpenyő
8 fa spatula


Grillezés felület mérete:
kb. 46 x 23 cm-es (2 x kb 23 x 23 cm)

Méretek:
465 x 150 x 235 mm

Súly:
4,85 kg

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas Kész!
Grill anyaga
Öntöttvas Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
1 058 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
46 cm Kész!
Grillfelület mélysége
23 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
15 cm Kész!
Grill szélessége
46,5 cm Kész!
Grill mélysége
23,5 cm Kész!

Tömeg

Súly
4,85 kg Kész!

Felszereltség

Felszereltség
Tapadásmentes felület, Hőszabályzás, Kivehető rács Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
1 400 W Kész!
Programok száma
1 Kész!
Grillfelületek száma
2 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLATRONIC RG 3518 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLATRONIC RG 3518. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CLATRONIC RG 3518. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLATRONIC RG 3518.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ