Shop roku Akvizice ApF HU

CLEAN IT Brushes - Tisztító CD/DVD

Termékkatalógus
CLEAN IT Brushes - Tisztító CD/DVD
4,2 250 értékelés
Tisztító CD - elektromos készülékekhez, CD/DVD/Blu-Ray lejátszó, felvevő, házimozi lencséinek tisztításához
1 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JD790o Termékszám:  CL-320
CLEAN IT Brushes - Tisztító CD/DVD 1 990 Ft Szállításra kész > 20 db
Vásárlás

CLEAN IT Brushes - Tisztító CD/DVD

Tisztító CD, mely az optikai fejek tisztítására szolgál CD / DVD / Blu-ray lejátszókban, valamint Hi-Fi és házimozi rendszerekben is. A CD két speciális tisztító ecsettel van ellátva, melyek óvatosan és hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket a meghajtóról.

Paraméterek és jellemzők:

Támogatott média:
CD, DVD, Blu-Ray

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

A billentyűzet tisztításával csökkented a fertőzés kockázatát (ÚTMUTATÓ)

A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?

Hogyan tisztítsuk meg a számítógépet? - nemcsak a portól

Sokan nem is gondolnák, hogy a számítógép tisztítása mennyire fontos. Rendszeres túlmelegedés, hirtelen áramkimaradások, szokatlanul hangos ventilátor – ezek lehetnek a nem megfelelő karbantartás első jelei. Miért fontos a számítógép karbantartása, hogyan kell szétszerelni és kitisztítani, milyen előnyökkel jár a rendszeres PC karbantartás? Útmutatónkban választ kaphatsz minden felmerülő kérdésedre, emellett lépésről lépésre mutatjuk be a legjobb PC tisztító módszereket.

A laptop tisztítása (ÚTMUTATÓ)

Elgondolkodtál már valaha azon, hogy miért fontos a laptop tisztítása? Túlmelegedést, hirtelen teljesítménycsökkenést észlelsz, vagy a ventilátor egyre zajosabb és gyakrabban pörög? Ha igen, akkor elsősegélyben kell részesítened a laptopodat. A laptop tisztítása otthon is megoldható. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan kell a laptopot szétszerelni és tisztítani, és megvizsgáljuk, melyek rendszeres karbantartás előnyei. Minderről és még sok másról is olvashatsz a laptop tisztításáról szóló részletes útmutatónkban.

Vélemények: CLEAN IT Brushes - Tisztító CD/DVD
Kiegészítők: CLEAN IT Brushes - Tisztító CD/DVD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLEAN IT Brushes - čistící CD/DVD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLEAN IT Brushes – čistiace CD/DVD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CLEAN IT Brushes - Blu-Ray/CD/DVD Player und Linsen Reiniger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLEAN IT Brushes - Blu-Ray/CD/DVD Player und Linsen Reiniger.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ