Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

CLEAN IT LAS VEGAS

Termékkatalógus
CLEAN IT LAS VEGAS
4,7 132 értékelés
Tisztítókendő - Aktív védelemmel ellátva a baktériumokkal, szagokkal, elszíneződéssel és sérülésekkel szemben, újra felhasználható, nincs szükség további tisztítószerekre. Mérete - 18x18cm
Kód:  JD790u5 Termékszám:  CL-41

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CLEAN IT LAS VEGAS

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Čistící utěrka CLEAN IT LAS VEGAS
 

Elegáns tisztítás

A LAS VEGAS mikroszálas kendő "radioaktív" mintával stílusos kiegészítő digitális technológia tisztítására. Könnyedén eltávolítja a maszatokat, ujjlenyomatokat, foltokat és a zsírt. Vele nem lesz szükséged semmien más kémiai anyagra takarításhoz. 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Smartphone, tablet a jiná zařízení
 

Tudjuk, hogy megy ez

Megvesszük az okostelefont vagy a legújabb tabletet és máris kihívás elé kerülünk. Minden egyes apró érintés nyomot hagy magaután - ujjlenyomat, zsír, por, de még a baktéria is vidáman gyülekezik a képernyőn. Pillanatokon belül legújabb szerzeményünk már nem is annyira nagyszerű. Mindez elkerülhető a LAS VEGAS kendővel - egyetlen törlés és helyreállt a rend az univerzumban. 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Mikrovlákno vs. bavlněné vlákno
 

Haladó technológia

A mikroszálas egy szintetikus textil szál, amelynek finomsága kevesebb, mint 1 dtex. Hála a hihetetlen finomságú szerkezetnek, sokkal több szennyeződést tud eltávolítani, mint pamutból készült társai.  Mivel mesterségesen lett előállítva, nem vonzza az atkákat valamint az egyéb parazitákat. Ennek köszönhetően védve van a szagok, az elszíneződés és a sérülés ellen.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Perte na 30 °C
 

Újra felhasználható

Amennyiben szükséges, mossa át a ruhát 30 ° C hőmérsékleten (lágyítás és szárítás nélkül). Az alapanyag poliészter és poliamid 80/20%). A méret 18 × 18 cm.

tulajdonságok

  • Tisztítás vegyi anyagok nélkül
  • Könnyen kezelhető
  • Aktív szövetvédelem
  • Környezetbarát
  • Mosógépben mosható 30 ° C-on (Lágyító és szárítás mellőzendő)
  • Méretek: 18 x 18 cm
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLEAN IT LAS VEGAS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLEAN IT LAS VEGAS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CLEAN-IT LAS VEGAS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLEAN-IT LAS VEGAS.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ