CleanMate QQ2R

Termékkatalógus
CleanMate QQ2R
4,2 8 értékelés
Robotporszívó - piros szín, töltőegység, távirányító, LCD, NiMh akkumulátor, UV lámpa
Kód:  IC220b Termékszám:  8594072210006

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CleanMate QQ2R

A CleanMate QQ2R robotporszívó egy 3-fázisú tisztítórendszerrel van felszerelve, ennek segítségével tisztít, valamint UV fénnyel fertőtlenít és pusztítja a baktériumokat. A munka befejezése után az egység magától közelíti meg a  töltőegységét, ahol a töltés mindössze 3 óráig tart. A szabadalmaztatott vákumos rendszer biztosítja a tökéletes tisztaságot a lakás bármely pontján, legyen szó bármilyen felületről. Beépített érzékelői segítségével a porszívó képes megakadályozni a lépcsőkről való leesést. A gép mosható portartállyal, valamint egy illatszerhez való rekesszel is rendelkezik, mely egy kellemes kísérőeleme a kis házi segítő tevékenységének. A távirányító kényelmessé és lehetővé teszi, hogy minden egyéb szükséges funkciót beállítson, segítségével bármelyik egyedi módot kiválaszthatja. A CleanMate porszívó egy szabadalmaztatott tisztító rendszert használ, amely a legnagyobb számú mozgás-móddal rendelkezik. E rendszer garantálja az egyes felületek tökéletes lefedettségét.

A porszívó előnye mindössze 9 cm-es magassága, amely lehetővé teszi az alacsonyabb bútorok alatt való tisztítást is. A forgó kefe, szilikon alkatrészek és a gép kiváló szívóképességének kombinációja tökéletesen tisztítja lakását a portól, szennyeződésektől, vagy épp az állatszőrtől. Különleges 4-küllős oldalkeféje alapos munkát végez a porral, legyen az a sarkakban, a falak vagy a bútorok mentén. A porszívó UV fertőtlenítő fényt használ, amely elpusztítja a padlón található atkákat és baktériumokat. A por és más szennyeződések befogadására a porszívó belsejében egy átlátszó tartály van elhelyezve, amely könnyen üríthető, ráadásul vízzel egyszerűen és higiénikusan tisztítható. Optikai szenzorai segítik a robotporszívót a tér akadályainak észleléséhez és rögzítéséhez. A CleanMate porszívó egy vérbeli kis segítő, nagy teljesítménnyel! 

Műszaki adatok:

Fogyasztás:
25 W

A portartály térfogata:
0.5 l


Szín:
piros

Zajszint:
79 db

Magasság:
9 cm

Porszívó típusa:
robot

Kialakítás:
porzsák nélküli, tartállyal ellátott

Akkumulátor:
NiMh. 2500 mAh

Menetidő:
80. perc:

Akkumulátorok száma:
1

A legfontosabb előnyök:

  • hatékony, 3 fázisú padlótisztítási lehetőség
  • szabadalmaztatott tisztítási algoritmus
  • fertőtlenítő UV fény
  • Érzékelők lépcsőn való leesés ellen
  • mosható portartály
  • illatszernek való rekesz
  • távirányító
  • Automatikus töltőállomás
  • tisztító üzemmódok: Auto, Spiral, Bounce, Along wall, S shape, Polygonal
  • Töltésis idő -  3 óra

A csomag tartalma:
1x robot porszívó CleanMate® QQ-2
1x töltőegység
1x akkumulátor
1x gyorstöltő
2x porszűrő
1x távirányító
1x cseh és szlovák utasítások

 

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CleanMate QQ2R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CleanMate QQ2R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CleanMate QQ2R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Clean QQ2R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Clean QQ2R.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ