A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Click and Grow Mimóza

Termékkatalógus
Click and Grow Mimóza
- 3 db utántöltőből és magokból álló szett, nano Smart föld, 95%-os megtakarítás
Kód:  DFSE020 Termékszám:  SGMI

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Click and Grow Mimóza Megszűnt

Click and Grow Mimóza


    Elvarázsol a gondolat, hogy a lakásodban termessz saját gyümölcsöt, zöldséget és gyógynövényeket? Akkor az ötletes Click and Grow Smart Garden nem kerülheti el a figyelmedet. A csomagban 3 darab, Click és Grow cserépben való növénytermesztéshez készült patron található, melyek mimóza magokat tartalmaznak. A szemérmes mimóza vagy mimóza dísznövény érintésünkre, apró lapított tűszerű leveleinek összecsukódásával, erősebb behatás esetén a teljes levél lehajlásával felel. Az érzékenysége az éjszakai hideg ellen is védi. Ez az érdekes dísznövény újraéleszti a belső teret. A hagyományos ázsiai gyógyászatban antidepresszáns hatása miatt is használják. Azonban okosan használd ezt a gyógynövényt, mivel a test kiszáradását okozhatja.

    A Click and Grow mimóza főbb jellemzői

    • 3 pót patron mimóza magokkal
    • Érzékeny félénk dísznövény, zsugorodó levelekkel
    • Egyedülálló Click and Grow otthoni növénytermesztő rendszer
    • A SMART intelligens földet a NASA technológiája ihlette
    • Nem tartalmaz GMO-t, növényvédő szereket, növényi hormonokat vagy más káros anyagokat
    • Otthoni növénytermesztés a konyhapulton tapasztalat és erőfeszítés nélkül
    • Könnyen kezelhető - csak helyezd be a patront a Click and Grow virágcserépbe, adj hozzá vizet, majd csatlakoztasd a konnektorba

    A Click and Grow otthoni kiskert

    Az egyedülálló Click and Grow cserépben való otthoni növénytermesztési rendszer biztosan szórakoztatni fog. A növények nem tartalmaznak olyan nem kívánatos anyagokat, mint például genetikailag módosított organizmus, növényvédő szer, növényi hormon vagy más egészségtelen összetevő. Az egyes növények csírázási ideje 1-2 hét között mozog, a teljes fejlettséget 1-2 hónap alatt érik el, és az átlagos élettartamuk 2-4 hónap. Gyümölcsöket, zöldségeket vagy a gyógy- és fűszernövényeket termeszthetsz otthon erőfeszítés és tapasztalat nélkül!

    Minden az intelligens földnek köszönhető

    A magokat tartalmazó patront egyszerűen helyezd be a Click and Grow virágcserépbe, és már csak a betakarítást kell várnod. Az intelligens SMART földet a NASA technológiája ihlette. Megteremti a növények növekedéséhez szükséges ideális környezetet. A növények életciklusával összhangban bocsátja ki a tápanyagokat, tartja fenn a talaj kiegyensúlyozott pH-értékét és kis oxigénkapszulák segítségével biztosítja a növényeknek a bőséges helyet és a tápanyagokat, még akkor is, ha a talaj nedves.



    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Click and Grow Citlivka (Mimosa). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Click and Grow Citlivka (Mimosa).
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ