CLINIQUE Value Set Beauty

Termékkatalógus
CLINIQUE Value Set Beauty
Kozmetikai ajándékcsomag - a készlet tartalma: Take the Day Off Balm 125 ml + High Impact Mascara Black 7 ml
Kód:  VBAL0748 Termékszám:  192333039267 Gyártó honlapja:

CLINIQUE Value Set Beauty

A CLINIQUE Value Set Beauty kozmetikai készlet egy nagyszerű sminkeltávolítóból és egy csodálatos szempillaspirálból áll. A Clinique Take the Day Off Cleansing Balm luxus sminkeltávolító balzsam eltávolítja az összes szennyeződést és a tartós sminket is az arcodról. Minden bőrtípusra alkalmas, nem zsírosítja vagy szárítja ki a bőrt. A Clinique High Impact Mascara szempillaspirál jelentős volument nyújt a szempilláidnak, segítségével precízen meghosszabbíthatod és kihangsúlyozhatod minden egyes szempilládat az intenzív és mély fekete színnek köszönhetően. Mindkét terméket szemorvosok tesztelték, így bátran alkalmazhatod a termékeket a szem környékén található érzékeny bőrre is. A Clinique kozmetikai készlet segítségével nem csak érzéki megjelenést, hanem tökéletesen tiszta bőrt érhetsz el.

A CLINIQUE Value Set Beauty kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • Kozmetikai készlet, amely két szemészetileg tesztelt terméket kínál
  • A készlet tartalmaz egy sminkeltávolító balzsamot és egy High Impact szempillaspirált
  • Take the Day Off sminkeltávolító & tisztító balzsam a smink eltávolításához az arcról és a szemről
  • Hatékonyan, de gyengéden távolítja el a tartós sminket és a fényvédő termékeket
  • Fekete, intenzív Clinique szempillaspirál a jellegzetes volumenű, ívelt és hosszú szempillák érdekében
  • Speciálisan kifejlesztett kefe minden egyes szempilla kiemeléséhez
  • A Clinique termékek első osztályú hipoallergén kozmetikumokat kínálnak
  • Parfümmentes kozmetikumok, amelyek alkalmasak a legérzékenyebb bőrre is

Tökéletes, mégis gyengéd sminkeltávolítás a luxus Clinique sminklemosó balzsammal

A Clinique Take the Day Off Cleansing Balm kíméletes luxus balzsam megkönnyíti a mindennapos bőrápolást. Hatékonyan és bőrirritáció nélkül távolítja el nem csak az összes szennyeződést, hanem a tartós sminket is a bőrödről. A szilárd és könnyed állagú tisztító és sminkeltávolító balzsam használat közben sűrű, selymes olajjá alakul. Nem hagy kellemetlen olajos réteget a bőrön és nem szárítja ki a bőrt használat után. A sminkeltávolító hipoallergén, minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. A szemorvosok által végzett tesztek biztosítják, hogy alkalmas még az érzékeny szemkörnyék területére is. Kényeztesd a bőrödet, miközben kíméletesen de alaposan távolítod el a nap folyamán lerakódott összes szennyeződést a bőrödről, amely csodálatos üdeséget eredményez.

A Clinique Clinique Take the Day Off Cleansing Balm sminklemosó balzsam főbb jellemzői

  • Clinique sminkeltávolító és tisztító balzsam a mindennapos, esti bőrápoláshoz
  • Könnyed sminkeltávolító az arcra és a szemre (beleértve a tartós sminket és fényvédő termékeket is)
  • Használat során a szilárd balzsam selymes olajjá változik
  • A szagtalan balzsam nem irritálja, zsírosítja vagy szárítja ki a bőrt, és nem tömíti el a pórusokat
  • Clinique hipoallergén sminkeltávolító minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is
  • Gyengéd, szemészetileg tesztelt luxus balzsam a szem ápolásához

Hatóanyagok:
Sáfrányolaj - a sáfrányolaj nagy mennyiségű linolénsavat és E-vitamint tartalmaz, védőréteget képez a bőrön, lágyítja a bőrt, elősegíti a sebek gyógyulását és fokozza a bőr nedvességmegkötő képességét
E vitamin - erős regeneráló és antioxidáns hatással bír, védi a sejteket és a bőrt, lelassítja a bőr öregedését, megkönnyíti a regenerálódást és táplálja a bőrt.

A felhasználás módja:
Az ujjaiddal vidd fel a balzsamot az arc száraz területeire és masszírozd be a bőrbe körkörös mozdulatokkal. Mosd át alaposan a bőrödet meleg vízzel majd hagyd megszáradni.

Összetétel:
Ethylhexyl Palmitate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Polyethylene, Peg-5 Glyceryl Triisostearate, Water\Aqua\Eau, Tocopherol, Phenoxyethanol

Clinique High Impact Mascara volumennövelő szempillaspirál az ellenállhatatlanul érzéki megjelenésért

A Clinique High Impact Mascara szempillaspirál hosszan tartó, jelentős mértékű dúsító hatást nyújt. A különleges kialakítású kefe precízen igazítja ki a szempillákat anélkül, hogy azok összeragadnának. A volumenizáló szempillaspirál a speciális tervezésű kefe segítségével minden egyes szempillát kihangsúlyoz, nem csak maximális sűrűséget és volument, hanem maximális hosszúságot is nyújt. A szempillaspirál hatását a gazdag, intenzív színe tökéletesíti. A szempillaspirál hipoallergén összetételét szemszakértők tesztelték, így az alkalmas a kontaktlencsét viselők illetve az érzékeny felhasználók számára is. A Clinique szempillaspirállal ellenállhatatlan, érzéki tekintetet varázsolhatsz magadnak.

A Clinique High Impact Mascara szempillaspirál főbb jellemzői

  • Clinique szempillaspirál a kiemelkedően dús és hosszú szempillák eléréséhez
  • Fekete, intenzív, gazdag színnel a tökéletes hatású szempillákért
  • Speciálisan kifejlesztett kefe minden egyes szempilla kiemeléséhez
  • Precíz formázás a pillák összeragadása nélkül, tartós hatás és vastagabb szempillák
  • Szemészetileg tesztelt hipoallergén szempillaspirál összetétel
  • Clinique High Impact szempillaspirál, amely ideális az érzékeny bőrre és a kontaktlencsét viselőknek is

Hatóanyagok:

  • Karnaubaviasz - növeli a kozmetikai termékek viszkozitását, textúrát, szilárdságot, rugalmasságot, kenhetőséget, fényt és csillogást nyújt, meghosszabbítja a sminktermékek élettartamát, hipoallergén, alkalmas érzékeny bőrre is, fokozza a szempillák fényét
  • Hialuronsav - egy természetben is megtalálható poliszacharid, a sejtközi anyagok és a szervezetek szöveteinek egyik fő alkotóeleme, nagy mennyiségű vizet képes megkötni, megerősíti és rugalmassá teszi a szempillákat, elősegíti az új kollagén képződését, behatol a szempillát mélyebb rétegeibe, táplálja, kisimítja és belülről hidratál, megelőzi a pillák kiszáradását, nagy szerepe van a szempillák ellenállásában és szilárdságában, ragyogást biztosít.
  • Pantenol (B5-vitamin) - hatékony nyugtató és antibakteriális hatással bír, eredményes hidratáló és gyulladáscsökkentő, nagyszerű regeneráló hatás jellemzi, visszaállítja a bőr természetes védőgátját, könnyen felszívódik, nagy szerepe van a bőr egészségének megőrzésében.
  • Búzafehérje - bejut a szempillák gyökerébe, megerősíti és hidratálja azokat, fokozza a nedvességmegőrző képességüket, javítja a szempillák állapotát, puhává és lággyá teszi azokat, dús hatást biztosít és gondoskodik a hidratáltságukról, fokozza a fényét és megakadályozza annak sérülését.

A felhasználás módja:
Vidd fel a kefe segítségével a szempilla tövébe és gyengéd cikkcakkos mozdulatokkal húzd végig a kefét szempillákon egészen a pillák végéig. Ismételd meg a folyamatot az igazán jellegzetes megjelenés érdekében. Azonban mielőtt felvinnéd a második réteg szempillaspirált, hagyd, hogy az előző réteg megszáradjon, hogy elkerüld a spirál csomósodását. A kefét az alsó szempillasorban függőleges pozícióban használd.

Tipp:
Ha nem szeretnéd, hogy a szempillaspirál összeragassza a pilláidat, mindig várd meg, amíg az előző réteg megszárad, és csak ezután vidd fel a következő réteget. Ha teheted, kerüld el a kefe szükségtelenül gyakori ki-be húzogatását a tubusba, mivel így a spirál könnyebben kiszárad. A gyengéd de mégis alapos sminkeltávolításhoz használd a Clinique sminkeltávolító termékét.

Összetétel:
Water\Aqua\Eau, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax\Cera Carnauba\Cire De Carnauba, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Polyisobutene, Silica, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanediol, Vp/Eicosene Copolymer, Sodium Hyaluronate, Lauroyl Lysine, Pantethine, Melanin, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Calcium Aluminum Borosilicate, Pvp, AcaciaSenegalGum, Isostearic Acid, Simethicone, Dimethicone Peg-8 Polyacrylate, Urea, Glycerin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Lauryl Sulfate, Peg-8 Dimethicone, Disodium Edta, Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, [+/- Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Ferric Ferrocyanide (Ci77510),Chromium Hydroxide Green (Ci 77289), Carmine (Ci 75470), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Aluminum Powder (Ci 77000), Bronze Powder (Ci 77400), Blue 1 Lake (Ci 42090), Ultramarines (Ci 77007)]

A készlet tartalma:
1 × Clinique Take The Day Off Cleansing Balm sminkeltávolító balzsam (125 ml)
1 × Clinique High Impact Mascara szempillaspirál, Black árnyalat (7 ml)


Paraméterek

Specifikáció
Dekor kozmetikum, Luxus kozmetikum Kész!
Specifikáció
Dekor kozmetikum, Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dekor kozmetikum, Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dekor kozmetikum, Luxus kozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLINIQUE Value Set Beauty Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE Value Set Beauty. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLINIQUE Value Set Beauty.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ