A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Cocktail audio X12

Termékkatalógus
Cocktail audio X12
Sztereó erősítő - CD, MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, ALAC, AIFF lejátszás, 4.3" TFT LCD kijelző, D osztályú erősítő 2x 30W teljesítménnyel, D/A konverter 24bit/192 kHz, felvétel internetes rádióról vagy külső analóg forrásból, Spotify, TIDAL, Deezer, internetes rádió, 3x USB, HDMI
Kód:  COA001k Termékszám:  CAX12

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cocktail audio X12

Tökéletes eszköz otthoni zenehallgatásra. Nem csak a klasszikus média CD-ről és USB meghajtóról képes lejátszani, hanem internetes rádióról és egyéb zeneszolgáltatások, mint a Spotify vagy TIDAL is igénybe vehetőek általa, egyszerűen csak csatlakoztassa az Internetre. Mindemellett kiváló minőségű teljesítményt és a könnyű használatot biztosít.

Legfontosabb jellemzők

  • Lejátsza közel az összes fajta fájlt
  • Internetes rádió stream és zeneszolgáltatások
  • Tökéletes otthonra
  • Tiszta 4,3 '' LCD kijelző
  • Digitális és analóg kimenet
  • HDD vásárlási lehetőség

Tökéletes otthonra

Egy vezeték nélküli router segítsgével egyszerűen le tudja játszani a fájlokat mobil eszközön futó iOS vagy Android telefonokról. Külső meghajtó segítségével minden kedvenc zenédet felveheted!. A művelet nagyon egyszerű, köszönhetően a nagy színes kijelzőnek. Az előre beállított hangszínt bármikor módosíthatja, hogy tökéletes élményt kapjon. 

Paraméterek

Szélesség
180 mm Kész!
Magasság
100 mm Kész!
Mélység
150 mm Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
180 mm Kész!
Magasság
100 mm Kész!
Mélység
150 mm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cocktail audio X12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cocktail audio X12. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cocktail audio X12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cocktail Audio X12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cocktail Audio X12.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ