Shop roku Shop roku

COGITOwatch 1.3 RedGold

Termékkatalógus
COGITOwatch 1.3 RedGold
Okosóra A értesítést a bejövő és nem fogadott hívások, a szociális hálózatok és az e-maileket, monitor tevékenységek, vízálló, Bluetooth 4.0, kompatibilitás iOS / Android, több hónapon át tartó
Kód:  COOK2g Termékszám:  CW3.1-006-01

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COGITOwatch 1.3 RedGold

Intelligens órák lesz a szövetségese a digitális világban. Dióhéjban láthatjuk az összes új bejelentések. Anélkül, hogy vegye fel a telefont, azonnal értesíti a felhasználót az új események, például a bejövő hívások, SMS, e-mailek és a szociális hálózati üzeneteket. Soha többé nem marad le semmiről. Párosítás után a telefon felszerelt alkalmazások akkor is rögzíti a lépések számát, alvás időtartamát, sőt kiszámítja az elégetett kalóriákat.

legfontosabb jellemzői

  • Stílusos kiegészítő okostelefonok a csuklón
  • LED-ek a telefonos riasztások a bejövő és nem fogadott hívások, e-mail, szociális hálózatok
  • Mérési lépések, elégetett kalóriát és az alvás (csak alkalmazást az eszközön)
  • Távoli kamera exponáló egy egyedi terv
  • Vízálló (10 ATM), és nagyon tartós üvegből karcolás
  • Nem kell tölteni (CR2032 akkumulátor tart akár egy év normál használat)

Órák és fényképezés?

Ők is szívesen rajongók szelfi mert ez szolgál egy távoli exponáló. Irányítsa a fényképezőgépet a helyes irányba, a barátait készítünk, és lőni. Vagy hogy a kamera is, és lőni minden érdekes pillanatot. S dálkovou spouští se vám otevírají větší možnosti pro pozoruhodné záběry.

minimális gond

Egyértelmű, hogy néz elkíséri, bárhová is megy. Ezért szerkezetileg tervezték, hogy ellenálljon a különböző borzongás. Óraszámlap fedőlemez magas karcállóság és bután velük tudsz vízbe (10 ATM). Órák nyújt riasztások keresztül különböző ikonok a számlapon, és nincs nagy energiaigényű kijelző nem lehet újratölteni. Powers egy gombelem (CR2032), ez legfeljebb egy év.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COGITOwatch 1.3 RedGold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COGITOwatch 3.1. RedGold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COGITOwatch 3.1. RedGold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COGITOwatch 1.3 Redgold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COGITOwatch 1.3 Redgold.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ