Shop roku 30 dnů na vrácení

Colido 3D Pen LT, zöld

Termékkatalógus
Colido 3D Pen LT, zöld
Ceruza - FDM technológia, filament - alacsony hőmérsékletű szál, tömeg: 50 g, fúvóka átmérője: 0,7 mm, áramellátás: USB, az adapter nem tartozék
Kód:  CO3D7f Termékszám:  LMD179G

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Colido 3D Pen LT, zöld

Hozd létre álmaid tárgyait játékos formában! Díszíts fel vele kész tárgyakat, vagy készíts egyedi dekorációt! Ennek a speciális tollnak épp olyan a fogása, mint a klasszikus tollaknak, de ellentétben velük,  finom vonalakat modellezhetsz a térben. Egy kis ügyességgel bármilyen alakot létrehozhatsz, amely végleges formában megmarad. Könnyű kialakítását értékelni fogod alkotás közben, de szállítás és tároláskor alkalmával is. Egy power bank segítségével gyakorlatilag bárhol használhatod.  A nagy 3D-s nyomtatókkal szemben az LT modell vitathatatlan előnyei közé tartoznak a fent leírt tények és az alacsony beszerzési ár.

Főbb jellemzői

  • Hozd létre építményed bárhol és bármikor
  • Könnyű kialakítás az egyszerű rajzolás érdekében (csak 50 gramm!)
  • Alacsonyabb hőmérséklet a biztonságosabb működésért
  • USB-tápellátás (mindössze 5 wattos, így egy power bankról is működtethető)
  • Biztonságos és környezetbarát nyersanyag
  • Automatikus szálextrudálás

Colido 3D Pen LT,  nyomtass kicsiben

A CoLiDo 3D Pen úgy működik, hogy felmelegít egy műanyag szálat, amelynek anyaga egy új, környezetbarát műanyag. A nyersanyag alacsonyabb olvadáspontú (körülbelül 90 °C), a toll elhagyásakor a hőmérséklete pedig körülbelül 60 °C, így használata biztonságosabb, különösen a fiatalabb, vagy kevésbé tapasztalt felhasználók számára. Miután a csúcsot elhagyja a megolvadt szál, az a kívánt helyen pontosan elhelyezhető, majd néhány másodpercen belül újra megkeményedik. Egy gombpár segítségével az olvadt anyag optimális sebességgel adagolható.

Paraméterek

Nyomtatószál átmérő
1,75 mm Kész!
Mélység
33 mm Kész!
Szélesség
28 mm Kész!
Magasság
140 mm Kész!
Fejek száma
1 Kész!

Nyomtató anyag tulajdonságai

Nyomtatószál átmérő
1,75 mm Kész!

Nyomtatási felület

Mélység
33 mm Kész!
Szélesség
28 mm Kész!
Magasság
140 mm Kész!

Fejek száma

Fejek száma
1 Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Colido 3D Pen LT zelená + 3D omalovánka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Colido 3D Pen LT zelené + 3D maľovánka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Colido 3D Pen LT Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Colido 3D Pen LT Grün.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ