Shop roku AlzaBoxy Q1

Colido M2020 3D nyomtató

Termékkatalógus
Colido M2020 3D nyomtató
3D nyomtató - nyomtatási méretek 20 x 20 x 20 cm, nyomtatási tolerancia 0,1 mm, cseh nyelvű szoftver, alapanyagok: ABS és PLA
Kód:  CO3D9 Termékszám:  LMD048B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Colido M2020 3D nyomtató

Valósítsa meg álmait és készítse el saját alkatrészeit vagy játékait ezzel a 3D nyomtatóval. Összehasonlítva más modellekkel árkategóriájában a Colido M2020 a legkisebb toleranciával bír, mindössze 0.1 mm-essel. Ezen felül szabadalmaztatott, tapadásmentes üveg felülete lehetővé teszi az elkészült darabok puszta kézzel való eltávolítását. A robosztus kivitelezés csökkenti a rázkódásokat így 100%-os nyomtatási pontosságot eredményez.

Colido M2020 főbb jellemzői

  • Közepes méretű nyomtató 0,1 mm-es toleranciával
  • A szabadalmaztatott üveg felület lehetővé teszi a kész darabok kézi eltávolítását
  • 40%-kal kisebb zajkibocsájtás
  • Kész modellek készítése ABS és PLA műanyagokból
  • Vezérlés érintőképernyővel
  • Cseh nyelvű szoftver
  • Robosztus kivitele csökkenti a rázkódásokat
  • Haladó felhasználóknak is

3D nyomtató otthonába és irodájába

Köszönhetően tégltest alakjának a nyomtató rendkívül kompakt és könnyedén elfér otthonában vagy irodájában. A Colido M2020 USB kábel segítségével csatlakozik számítógépéhez, vagy behelyezhet egy memória kártyát az SD kártya foglalatba tervrajzával és egyszerűen elindítja a munkafolyamat az érintőképernyő segítségével. A nyomtató cseh nyelvű belső szoftverrel együtt érkezik és rendkívül könnyűvé teszi a tervezést. A nyomtató haladó felhasználók számára ajánlott leginkább.

Paraméterek

Mélység
200 mm Kész!
Szélesség
200 mm Kész!
Magasság
200 mm Kész!

Nyomtatási felület

Mélység
200 mm Kész!
Szélesség
200 mm Kész!
Magasság
200 mm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Colido M2020 3D nyomtató Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Colido M2020 3D Printer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Colido M2020 3D Printer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Colid M2020 3D Printer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Colid M2020 3D Printer.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ