Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Colorblock CBCUBEMINIR, piros

Termékkatalógus
Colorblock CBCUBEMINIR, piros
Bluetooth hangszóró - vezeték nélküli, 2 W RMS, Bluetooth, szelfi gomb, hatótávolság: max. 10 m, akkumulátor élettartama: akár 4 óra
Kód:  BGB490b Termékszám:  CBCUBEMINIR

Colorblock CBCUBEMINIR, piros

A Colorblock jelenleg a legkisebb hordozható hangszóró a piacon, így mindenhová magaddal viheted a telefonoddal együtt. A 3 centis kocka biztosan elfér a zsebedben, és minden helyzetben készen áll arra, hogy kihangosítson. A mellékelt szíj remek ötlet, funkcionális és stílusos kiegészítőként felrakhatod a csuklódra, vagy a kulcstartódra. Kis mérete ellenére 2 W teljesítménnyel bír, és az akkumulátor akár 4 órát is kibír egy feltöltéssel.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagyon kicsi Bluetooth hangszóró (33×30×30 mm)
  • A telefon vagy tablet hangszórójának erősebb helyettesítője
  • Elfér egy zsebben, és fel lehet szíjazni például a kulcstartóra
  • Jobb szelfik a távoli exponáló gombbal
  • Kihangosító, hívások fogadására
  • Az akkumulátor élettartama akár 4 óra is lehet

Extra funkciók

A Colorblock  különlegessége a távoli exponáló gomb. Csak beállítod a telefonodat a tökéletes helyzetben, és  egyszerűen megnyomod a gombot a megfelelő pillanatban. Nem kell többé időzítőt programozni és reménykedni egy jó képben. Az időzítésen felül egyszerűbb lett újracsinálni egy fotót, hiszen nem kell újra beállítani a telefont minden kép után. A Colorblock-ot kihangosító funkcióval is ellátták. Amikor egy bejövő hívás érkezik, a zene automatikusan szünetel, lehetővé téve, hogy beszélj a hívó féllel. A beépített mikrofon gondoskodik a tökéletes hallhatóságodról.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Colorblock CBCUBEMINIR, piros
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Colorblock CBCUBEMINIR červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Colorblock CBCUBEMINIR červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Colorblock CBCUBEMINIR Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Colorblock CBCUBEMINIR Rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ