Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Colorblock CBCUBEMINIW fehér

Termékkatalógus
Colorblock CBCUBEMINIW fehér
Bluetooth hangszóró Vezeték nélküli, 2W RMS, Bluetooth gombot szelfi fotó, elérhető akár 10m, az akkumulátor élettartama akár 4 óra
Kód:  BGB490a Termékszám:  CBCUBEMINIW

Colorblock CBCUBEMINIW fehér

A Colorblock jelenleg a legkisebb hordozható hangszóró a piacon, így bármikor bárhová magunkkal vihetjük telefonunkal együtt. A mindössze 3 centiméteres kocka biztosan elfér a zsebében, így minden helyzetben használható. A hozzá tartozó heveder segítségével akár a kulcstartón is magaddal viheted. Apró kialakítása ellenére 2 W-os teljesítményre képes, és akár 4 órá üzemidőt is biztosít. 

Legfontosabb jellemzők

  • Miniatűr Bluetooth hangszóró (33 × 30 × 30 mm)
  • Hangos zenehallgatás telefonról vagy tabletről
  • Elfér a zsebedben, de akár kulcstartóra is akasztható
  • Távvezérlő gomb a jobb szelfik készítéséhez
  • Kihangosító a hívások fogadására
  • Az akkumulátor élettartama akár 4 óra

Extra funkciók

A Colorblock egy távvezérlő gombbal is rendelkezik, amely a kamera exponáló gombjaként is funkcionál. Elég csak beállítani a megfelelő pozícióba a telefont és megnyomni a gombot, nincs szükség időzítésre vagy bármilyen más beállításra. A Colorblock kihangosító funkcióval is rendelkezik. Amikor bejövő hívás érkezik, a zene automatikusan megszakad és a beépített mikrofon lehetővé teszi a hívó félrel való kommunikációt.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Colorblock CBCUBEMINIW fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Colorblock CBCUBEMINIW bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Colorblock CBCUBEMINIW biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Colorblock CBCUBEMINIW Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Colorblock CBCUBEMINIW Weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ