AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ColorCross 008B

Termékkatalógus
ColorCross 008B
3,3 34 értékelés
VR szemüveg - 4-5.5 hüvelykes okostelefonokhoz, távirányítóval
Kód:  SB8150 Termékszám:  ColorCross 008B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ColorCross 008B

Legyen része Ön is a lenyűgöző harmadik dimenziónak. Olyan lehetőségek nyílnak meg a fénykép és a mozgókép előtt, mint korábban soha. A hagyományos háromdimenziós kijelzőkkel szemben a 3D szemüveggel Ön is a virtuális világ része lehet. Mivel a valóság ide nem képes behatolni, a virtuális lesz az egyetlen érzéki világ.

Legfontosabb jellemzők

  • Új megjelenés és jobb hűtés telefonjához
  • Az edzett üveg megvédi szemét a veszélyes sugárzástól
  • Számos telefonnal kompatibilis (4,7 - 6")
  • Csatlakoztassa fejhallgatóját bárhol, bármikor
  • Speciális beállítások mindenkinek (IPD és 5 milliméteres dioptria)
  • Kifejezetten kényelmes (állítható pánt + illeszkedik az orrára)
  • Több tucat VR alkalmazás az Android és iOS áruházakból
  • Vezérlés Bluetooth-illesztőprogramon keresztül

Második generáció

A 008A utódja a korábbi felhasználói élményekre épít. A leglátványosabb változás a telefonokhoz készült speciális kereten látható. Hívások fogadásához ugyanis nem kell többé szétszerelnie a szemüveget, így rengeteg időt és energiát takaríthat meg. Ráadásul hatékonyabb felhasználói környezetet is teremt. Különleges kialakításának köszönhetően elvezeti a használat közben keletkező hőt, amely kellemetlen érzés az arcbőr számára. Sőt, nagyobb rugalmasságot is biztosít a felhasználók számára a használat során. Növeli okostelefonja üzemidejét. Az új anyagnak hála, csökkenti az orrára helyezett nyomást.

Mindkét szem számára állítható

A lencsék közötti távolságot tükrök segítségével állíthatja be a szem látótávolságának (IPD) megfelelően. Így a háromdimenziós megjelentés mindig tökéletes lesz. Az ötmilliméteres korrekcióval rendelkező dioptriás fókuszálásnak köszönhetően az élesség sem okoz többé problémát. Jelentősebb korrekció esetén a szemüveg hátsó részében ugyanis mindig marad hely a képeknek.

Hanggal lesz teljes a kép

Ahhoz, hogy a virtuális világ tényleg magába szippantsa, szüksége lesz még egy érzékszervére: a hallására. A szemüveg két oldalán ezért mélyedéseket helyeztünk el, ahol csatlakozók is találhatók. Így gyerekjáték lesz bekötnie tetszés szerint kiválasztott fejhallgatóját. Tegye fel a fülesét és merüljön el azonnal a háromdimenziós valóságban.

Paraméterek

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ColorCross 008B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColorCross 008B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ColorCross 008B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ColorCross 008B Virtual Reality Brille für Smartphones. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ColorCross 008B Virtual Reality Brille für Smartphones.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ