Alzaboxy Q1 Alzaboxy

ColorCross 008BB

Termékkatalógus
ColorCross 008BB
VR szemüveg 4"-5,5" kijelzőjű okostelefonokhoz;, távirányító nélküli
Kód:  SB81501 Termékszám:  ColorCross008BB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ColorCross 008BB

Csatlakozz a háromdimenziós világba ezzel a kivételes ColorCross szemüveggel. Teljesen új lehetőségeket nyit meg az aktuálisan megjelenített képernyőn, mint egy fénykép vagy egy videófelvétel. A hagyományos 3D kijelzőkkel összehasonlítva a 3D-s szemüvegek szinte beszippantanak a virtuális birodalomba. Mivel a valóság nem tud behatolni, a virtuális lesz az egyetlen érzékelt világ.

Legfontosabb jellemzői

  • A tervezés javult a telefon jobb hűtésével és gyorsabban is csatlakoztatható
  • A megerősített üveg védi a szemet a veszélyes sugárzástól
  • Alkalmas számos okostelefon csatlakoztatásához (4,7 és 6 hüvelyk között)
  • Fejhallgató is csatlakoztatható
  • Minőségi látvány mindenki számára (IPD és dioptria korrekció 5 mm-ig)
  • Kiemelkedő komfortszint (állítható pánt + kényelmes illeszkedés az orr-részen)
  • Több tucat VR alkalmazás elérhető az Android és iOS áruházban

Második generációs

A 008A utódja a felhasználói élmények alapján lett újragondolva. A leginkább észlelhető változás a telefonhoz csatlakoztatott elülső szétcsúsztatható keret. Ha valaki felhív, akkor többé nem szükséges szétszerelned a szemüveget a hívás fogadásához. Ez időt és energiát takarít meg, és hatékonyabb felhasználói környezetet teremt. A szétcsúsztatható kialakításnak az az előnye, hogy kiszűri a hőt, aminek keletkezése elengedhetetlen, amikor a készülék csatlakoztatva van a szemüveghez, és természetesen egyáltalán nem nyújt kellemes érzést, ha az archoz ér. A hő kiszűrése nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználók számára rövid és hosszú távú használat esetén is, ráadásul növeli az okostelefon élettartamát is. A kényelmet támogatja a puha anyag az orr-részen, így azt nem nyomja majd a szemüveg .

Személyre szabható minden szem számára

Könnyedén beállíthatod a lencsék közötti távolságot a saját láttávolságodnak megfelelően (IPD). A háromdimenziós hatás megjelenítése így mindig megfelelő lesz. Tökéletes megoldás a szemüvegek állítható dioptriás fókuszálása 5 mm-es korrekcióval, így mindent élesen láthatsz. Nagyobb korrekciók esetén is elegendő helyed lesz a szétcsúsztatott keret által.

Remek hangzás egészíti ki a látványt

Ahhoz, hogy a virtuális világ valóban elnyelhessen, be kell vonnod más érzékeket is - a hallást. A szemüveg mindkét oldalán ideálisan elhelyezve találhatóak a bemenetek, ahol a csatlakozás végbemehet. Ezért nagyon könnyű csatlakoztatni egy fejhallgatót, ha a felhasználói preferenciák azt kívánják. Csatlakoztasd hát a fejhallgatót a rendelkezésre álló aljzatok egyikébe, és már készen is állsz, hogy a saját 3D-s valóságodban elmerülhess.
A csomag nem tartalmaz távirányítót.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ColorCross 008BB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColorCross 008BB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ColorCross 008BB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ColorCross 008BB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ColorCross 008BB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ