Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

ColorCross 012C

Termékkatalógus
ColorCross 012C
2,7 8 értékelés
VR szemüveg - mobiltelefonhoz, az alábbi méretű okostelefonokkal kompatibilis: 4,7 - 6"
Kód:  SB8155 Termékszám:  Colorcross012C

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ColorCross 012C

Megszeretnél tapasztalni egy különleges adrenalin növelő élményt? Vissza szeretnél menni a múltba, elszeretnél látogatni egy idegen bolygóra vagy esetleg Ausztráliába? Vedd fel a ColorCross 012C szemüveget és mindez megvalósulhat. Ez az egyedülálló szemüveg bevezet téged egy mai modern jelenség, az úgynevezett virtuális valóság világába. Segítségével egy 360°-os világban tudsz játszani és barangolni. A szemüveg számos, 4,7 és 6 hüvelyk közötti kijelző mérettel rendelkező telefonnal kompatibilis. Egyszerűen helyezd be a telefonodat, és máris elmerülhetsz a virtuális valóság világában. 

Legfontosabb jellemzők

  • A legtöbb Google Cardboard alkalmazással kompatibilis
  • Lélegző bélés, oldalsó nyílások
  • Független élességállítás
  • Minőségű és tartós anyag - erős ABS műanyag
  • Ultrakönnyű kialakítás
  • Párosítható a távirányító Bluetooth
  • Alkalmas enyhe rövidlátás esetén is (kevesebb, mint 600°)

Kényelem mindenek felett

A szemüveg használata közbeni kényelmet számos tényező garantálja. A tökéletes illeszkedés érdekében az eszköz olyan kialakítású amely minden arcformára illik. A tökéletes képet a kékfényszűrős Blue Lens lencsék is biztosítják, amelyeknek köszönhetően kevésbé fog elfáradni a szemed az eszköz használata során. A túlmelegedést megelőző technológiának köszönhetően hosszú ideig használhatod a szemüveget

Követelmények és kompatibilitás

A ColorCross által kínált teljes felhasználói élményhez olyan telefonnal kell rendelkezned, amely legalább Full HD felbontású kijelzővel, négymagos processzorral, mozgásérzékelőkkel, gyorsulásmérővel és giroszkóppal rendelkezik. Ezeknek a feltételeknek a legtöbb új készülék megfelel. Ilyen például az iPhone 6/6s, a Samsung Galaxy S5/S6, Huawei NEXUS 6P, Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z5, HTC One M9 és az összes többi, a fenti követelményeknek megfelelő telefon. A szemüveg kompatibilis iOS, Android és Windows Phone operációs rendszerrel.

Paraméterek

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!
Szín
Fekete Kész!
Kijelző min. átmérője
4,7 " Kész!
Kijelző max. átmérője
6 " Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!

Jellemzők

Szín
Fekete Kész!

Telefon mérete

Kijelző min. átmérője
4,7 " Kész!
Kijelző max. átmérője
6 " Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ColorCross 012C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColorCross 012C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ColorCross 012C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ColorCross 012C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ColorCross 012C.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ