Rapture AP+ plus nový vizuál

ColorNavigator licenccsomag

Termékkatalógus
ColorNavigator licenccsomag
4,0 1 értékelés
Licenc - licenc kód a ColorNavigator kalibrációs szoftver teljes verziójának az EIZO CX és CS monitorokhoz történő engedélyezéséhez
Kód:  WL590sw Termékszám:  CN-LICENCEAPCK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ColorNavigator licenccsomag

Az EIZO ColorNavigator licenccsomag egy, az EIZO ColorNavigator kalibrációs szoftvernek a CX vagy CS sorozatú monitorok menüjébe bevitt licencszámmal való használatához szükséges útmutatót tartalmaz.

A gyártó ambiciózus célja az, hogy a legfejlettebb technológiákat elérhetővé tegye a haladó vagy kezdő felhasználók számára is. Ezek a felhasználók valószínűleg örülni fognak a CX / CS modellek költséghatékony beszerzésének. Abban az esetben, ha már rendelkeznek a kiváló ColorNavigator Elements-el, úgy a kalibráció iránti egyre növekvő igény kielégítésére a ColorNavigator teljes verziójának beszerzése tökéletesen megfelelhet. A beruházás határozottan kifizetődik, mert a monitor "nő fel" a felhasználóhoz és nincs szükség újra.

Az EIZO ColorNavigator teljes verziójának jellemzői:

  • Könnyen beállíthatók a kalibrálás kívánt célértékekei: a fényerő, a fehér és fekete szín, a kontraszt, a kép színgazdagsága és a színlefedettség.
  • Készíts akár 250 különböző profilt, amelyek lehetővé teszik a könnyű váltást és a színmegjelenítés változásainak egyszerű összehasonlítását, közvetlenül a monitor képernyőjén.
  • Könnyedén hozzáigazíthatod a monitort egy másik monitorhoz.
  • A monitor fehér értéke egyszerűen kalibrálható a fehér pont színhőmérsékletének érzékelésével, egy adott nyomdai papír fénytükrözésével, meghatározott megvilágítási feltételek mellett. A monitoron lévő fehér mindig ugyolyan lesz, mint a papíron.
  • A monitort egy kiválasztott szabványnak megfelelően is beállíthatod (pl.: sRGB, AdobeRGB, PhotoRGB, stb.), egyszerűen a kívánt szabvány profiljának kiválasztásával.
  • A monitor kalibrálás ellenőrzése/adatellenőrzés is egyszerűen megoldható.
  • A ColorNavigator támogatja az ICC V2.2 és az ICC V4.2 profilokat is

Paraméterek és specifikációk:

Típus:
licenc

Felhasználható:
Csak EIZO CX vagy CS monitorokhoz

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ColorNavigator licenccsomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColorNavigator License Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ColorNavigator License Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lizenz ColourNavigator Lizenzpaket. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lizenz ColourNavigator Lizenzpaket.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ