A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Instant fényképezőgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Érzékelő mérete
Full Frame
(5)
1/5"
(6)
Memóriakártya típusa
Micro SD
(10)
Micro SDHC
(6)
Memóriakártya nélkül
(48)
Szín
Fehér
(12)
Fekete
(16)
Piros
(3)
Lila
(3)
Barna
(2)
Kék
(7)
Narancssárga
(2)
Rózsaszín
(5)
Rózsaarany
(1)
Ezüst
(3)
Türkizkék
(2)
Zöld
(4)
Sárga
(2)

Az instant fényképezőgépek (néha: Instax) a korábbi Polaroid fényképezőgépekből alakultak ki és az exponáló gomb lenyomása után azonnal lehetőséget adnak az elkészült képek kinyomtatására, amelyek teljes megjelenítése pár percet vesz igénybe. Néhány instant fényképezőgép a felvételeket a memóriakártyára is elmenti, akárcsak a digitális kompaktok.

Tovább

Az instant fényképezőgép sikerének titka

Az instant fényképezőgépek egy kisebb forradalmat hajtottak végre a fotómasinák között, egyszerre hoztak vissza egy retró életérzést és hajították kukába a fényképezőgépipart jellemző konzervatív dizájnt és megjelenést. Az instant fényképezőgép jóformán divatkiegészítőnek számít, elsősorban a hölgyek értékelik a kicsit sem sablonos megjelenésüket.

Instant fényképezőgép esküvőn
Az instant fényképezőgépek esküvői bulikon is hódítanak

Az instant fényképezőgépek meghódították a családi ünnepségek és esküvők platformját, az azonnali képnyomtatást az idősebb korosztály is értékeli, aki a digitális fényképezés világát a sterilsége és a kézzel fogható fényképek hiánya miatt sűrűn kritizálja.

Instax vagy Polaroid

Habár az instant fényképezőgép alapötlete a Polaroid-hoz tartozik, a nyomtatós fényképező iparág nem csak róluk, hanem a Fujifilm Instax gépekről is szól. Az Instax több különböző méretet nyújt, legnépszerűbbek a Mini és a Square instant fényképezőgépek. A Polaroid ezzel szemben a 2:3 oldalarány mellett tette le voksát és népszerűsége annak is köszönhető, hogy megőrizte a retró instant fényképezőgépek formavilágát.

Nemrég a Kodak is beszállt a versenybe az instant fényképezőgépek között és olyan hibrid nyomtatós fényképezőgépet alkotott, ami használható memóriakártyával is. Hasonló ötlettel állt elő a Canon is, amely eddig teljesen elkerülte az instant fényképezőgépek játszóterét.

Fontos paraméterek instant fényképezőgép választásához

A paraméterek egy instant fényképezőgép esetében picit különböznek, mint egy sima kompakt esetében. Azonban vannak tulajdonságok, amelyek közösek mindkét szegmens esetében.

Záridő egy instant fényképezőgép esetében

Minél rövidebb az expozíciós idő (záridő), annál kevésbé befolyásolja az elkészült képet a fotózott alany, vagy akár a fényképezőgép bemozdulása. Amennyiben nem sportfelvételekről van szó, elegendő az 1/100 s expozíciós idő. A dinamikus események legjobb rögzítése érdekében legalább 1/400 s záridő szükséges. Egyes instant fényképezőgépek lehetővé teszik az egy percnél hosszabb expozíciós idő beállítását a kreatív alkotásokhoz.

Az azonnali fényképek mérete

  • Fujifilm Instax Mini sorozat – 86×54 mm fotóméret, ebből a képméret 62×46 mm.
  • Fujifilm Instax Square sorozat – 86×72 mm fotóméret, ebből a képméret 62×99 mm.
  • Polariod OneStep 2 sorozat – 107×88 mm fotóméret, ebből a képméret 79×79 mm.

A Polaroid instant fényképezőgépek felválthatják a használatban lévő digitális kompakt fényképezőgépet. Van kijelzőjük, a felvételeket MicroSD memóriakártyára mentik 13 MPx-es felbontásban. Ezenkívül HD minőségű videó is rögzíthető velük és Bluetooth segítségével az telefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatók.

Minimális élességállítási távolság

Megmutatja, mennyire közelítheted az instant fényképezőgép objektívjét a témához anélkül, hogy elmosódna a kép.

  • 30 cm-től – Fujifilm Instax Mini 70 és Mini 90
  • 40 cm-től – Fujifilm Instax Wide 300
  • 50 cm-től - Fujifilm Instax Mini 25
  • 60 cm-től - Fujifilm Instax Mini 9

Az instant fényképezőgépek a különböző módokat a még egyszerűbb használhatóság érdekében, különböző piktogramokkal jelölik, így nem lehet összekeverni a makró és tájkép módot. Egy azonnali fényképezőgéppel a szelfizés is gyerekjáték, a gép egyből 45-50 cm-re állítja a fókusztávolságot így nem tudunk képet rontani.

Automatikus mód az instant fényképezőgép esetében

Az instant fényképezőgép modellek többsége automatikus fényképezési módot is ajánl, amely leveszi a válladról a beállítás terhét. Egyes modellek a környezeti fényszint alapján a vaku erősségét is beállítják.

Az egyszerű kezelhetőség a kulcsfontosságú tulajdonsága egy azonnali fényképezőgépnek. Lényeges, hogy a vázon csak a szükséges kezelőgombok szerepeljenek és a használata legyen intuitív. Ez azért is fontos, mert a nyomtatós fényképezőgépeket gyerekek is gyakran használják.

Instant fényképezőgép tápegységek

Az azonnali fényképezőgép modellek többsége általában ceruzaelemmel működik, de elérhetőek tölthető akkumulátoros kivitelek is.

Instant fényképezőgép kijelzővel

Az LCD kijelző az azonnali fényképezőgép hátlapján új lehetőségeket hozott. Tudjuk a képeket ellenőrizni és csak azokat nyomtatni, amelyek a legjobbak. Ezenkívül elvégezhetők alap képszerkesztési beavatkozások, dobhatunk a képre egy filtert, ha unalmasnak találjuk a színvilágot. Így biztosak lehetünk abban, hogy csak a legjobb felvételek kerülnek nyomtatásra.

Instant fényképezőgép LCD kijelzővel
Polaroid instant fényképezőgép LCD kijelzővel

Instant fényképezőgép filmek

A filmek, mint tartozékok is követik az instant fényképezőgépek végtelen egyszerűségét. A filmek, amik valójában fotópapírok, egy dobozban vannak, amit elég becsúsztatni az instant fényképezőgép fedele alá és kész is. A filmek vásárlásánál győződjünk meg a kompatibilitásról, mivel az azonnali fényképezőgépek választéka már igen széles és különböző méretű filmekkel dolgoznak.

Instant fényképezőgép filmekkel
instant fényképezőgép bundle filmekkel

Instant fényképezőgép ár

Az instant fényképezőgépek ára 25 000 Ft határán kezdődik, ezek a népszerű Instax nyomtatós fényképezőgépek. Alacsony áruk miatt velük lehet leggyakrabban találkozni esküvőkön vagy partikon. Az olcsóbb instant fényképezőgépek nem rendelkeznek LCD kijelzővel, minden képet automatikusan nyomtatnak.

40 000 Ft környékén megjelennek a Kodak nyomtatós fényképezőgépek, ebben az árkategóriában már találunk memóriakártyát támogató instant fényképezőgépet is.

Az instant fényképezőgépek ár szerinti rangsorának csúcsán a Polaroid és Canon azonnali fényképezőgépek állnak. Esetükben az ár 60 000 Ft-ig kúszik fel, a Canon gépeket például lehet okostelefonnal is párosítani, és a mobillal rögzített képeket is nyomtatni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
58 termék
4,6 17×
Fujifilm Instax Square SQ1 világoskék
Instant fényképezőgép - zoom, beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 300 kép, tápellátás 2× CR2 elem, Full Frame érzékelő, elektronikus kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 62 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/400 s, max. záridő 6 s, tömege 0,39 kg, szíj/pánt és extra akkumulátor a csomag része, kék barva
47 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OSO215a1
4,5 14×
Fujifilm Instax Mini LiPlay fehér
Instant fényképezőgép - beépített vaku, micro SD és micro SDHC memóriakártyákkal kompatibilis, akkumulátor üzemideje 100 kép, tápellátás akkumulátor, 1/5" érzékelő 5 Mpx felbontással, 2,7" kijelző, nyomtatott fénykép méretei 62 × 46 mm (Ma×Sz), tömege 0,255 kg, fehér barva
64 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OF1120b1
5,0
Fujifilm Instax Mini LiPlay Blush Gold + LiPlay Case Pink Bundle
Instant fényképezőgép - beépített vaku, micro SD és micro SDHC memóriakártyákkal kompatibilis, akkumulátor üzemideje 100 kép, tápellátás akkumulátor, 1/5" érzékelő 5 Mpx felbontással, Fujifilm X bajonett, 2,7" kijelző, tömege 0,255 kg, rózsaszín barva
82 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: OF1120b31
Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera NC EX D fekete - Instant fényképezőgép Típusok
4,6 16×
Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera NC EX D fekete
Instant fényképezőgép - beépített vaku, tápellátás akkumulátor, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 46 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/400 s, tömege 0,296 kg, használati útmutató és használati útmutató a csomag része, fekete barva
54 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 04.
Termékkód: OF1105a
4,7
Kodak Fun Flash 27+12 Disposable
Egyszer használatos fényképezőgép - ideális kültéri fotózáshoz, vakut és Kodak filmet tartalmaz 39 képkockával és ISO 400 érzékenységgel, fix fókusz 1 métertől a végtelenig történő felvételkészítéshez, újrahasznosítható műanyagból készült
8 200 Ft -tól
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 14.
Termékkód: OC075a3
5,0
FujiFilm film instax mini film bundle Deco 30 db
Fotópapír - 30 lap, formátum: 6,2 × 4,6 cm, instant fényképezőgépekhez, fényes,
11 620 Ft -tól
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 08.
Termékkód: OF2030c7
FujiFilm instax mini film Soft Lavender 10 db
Fotópapír - 10 lap, formátum: 6,2 × 4,6 cm, tintasugaras nyomtatóhoz és instant fényképezőgépekhez,
4 730 Ft -tól
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 07.
Termékkód: OF2001a5
Fujifilm Instax Mini 99 Black
Instant fényképezőgép - fix fókusz, akkumulátor üzemideje 100 kép, tápellátás akkumulátor, nyomtatott fénykép méretei 62 × 46 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/0,00 s, max. záridő 10 s, tömege 0,34 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és töltőkábel/adapter a csomag része, fekete barva
Előrendelési ár
81 990 Ft
Várható időpont: április 4, 2023
Termékkód: OF2599b
Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera, barna - Instant fényképezőgép Típusok
4,6 16×
Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera, barna
Instant fényképezőgép - beépített vaku, tápellátás akkumulátor, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 46 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/400 s, tömege 0,296 kg, barna barva
59 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: OF1104a
Fujifilm Instax Mini LiPlay fehér - Instant fényképezőgép Típusok
4,5 14×
Fujifilm Instax Mini LiPlay fehér
Instant fényképezőgép - beépített vaku, micro SD és micro SDHC memóriakártyákkal kompatibilis, akkumulátor üzemideje 100 kép, tápellátás akkumulátor, 1/5" érzékelő 5 Mpx felbontással, 2,7" kijelző, nyomtatott fénykép méretei 62 × 46 mm (Ma×Sz), tömege 0,255 kg, fehér barva
67 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: OF1120b1

Instant fényképezőgépek

Instant fényképezőgépek

A Instant fényképezőgépek kategóriában összesen 58 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó instant fényképezőgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább instant fényképezőgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb instant fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: instant fényképezőgépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ