A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Compass COBRA

Termékkatalógus
Compass COBRA
4,5 4 értékelés
Kerékpártartó - 3 db kerékpár szállítására, terhelhetőség: 45kg
Kód:  CAT1019 Termékszám:  8591686021288

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Compass COBRA

Ha szeretnél egy jó kerékpáros kirándulást élvezni a családoddal, akkor a Compass COBRA tartó ideális választás. A minimális szerszámmal nagyon gyorsan és egyszerűen felszerelheted a tartót az autó vontatóhorgára, rögzítheted a kerékpárokat és indulhatsz is. Legfeljebb 3 kerékpárt csatlakoztathatsz ehhez a fémtartóhoz. Az összeszerelés nagyon egyszerű, tehát bárki gond nélkül megteheti. A hordozó összeszerelését és szétszerelését oldalkulcs vagy hatszögletű hosszabbító (24. méret) segítségével végezzük. Az iránytűtartót az autó vontatóhorgára kell felszerelni és a csavar meghúzásával kell rögzíteni.

A COMPASS COBRA vontatórudak legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű és gyors összeszerelés
  • Legfeljebb 3 kerékpárt szállíthatsz vele
  • Ez egy kiváló minőségű anyagból készült, teljes fémtartó
  • Terhelhetőség legfeljebb 45 kg
  • A hordozó összecsukható

A kerékpárokat ezután rögzítő klipek segítségével rögzítheted, így szerszám nélkül indulhatsz el. Ezenkívül tartalmaz egy 240 cm hosszúságú hevederpántot, amely kerékpárok rögzítésére szolgál. A Compass Carbon COBRA természetesen összecsukható, így a szétszerelés után elegendő lesz, hogy összehajtod és tárolod például az autó csomagtartójában.Elsősorban olyan járművekhez tervezték, amelyek 50 mm-es golyómérettel és 45 kg-os teherbírással rendelkeznek. 

A Compass COBRA tartót csak olyan járműveken lehet használni, amelyeknél a tartó vagy a benne szerelt kerékpárok nem fedik le a rendszámtáblát vagy az autó hátsó lámpáit. Ellenkező esetben további rendszámtábla-tartóval ellátott hátsó lámpákat kell használni, amelyeket a csomag nem tartalmaz.

További információ:

Anyag:
acél korrózióvédelemmel

Rögzítő csavar:
méret 24

Felfüggesztés alátámasztási magassága:
80 cm


Paraméterek

Teherbírás
45 kg Kész!
Kerékpártartó típusa
Vonóhorogra Kész!
Kerékpárok száma
3 Kész!

Terhelhetőség

Teherbírás
45 kg Kész!

Kerékpártartó típusa

Kerékpártartó típusa
Vonóhorogra Kész!

Kerékpárok száma

Kerékpárok száma
3 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Compass COBRA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Compass COBRA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Compass COBRA.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ