30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Comply Foam Plugs Fekete

Termékkatalógus
Comply Foam Plugs Fekete
Tartozék - A környezet zajától való védelemhez, 15 dB hangcsökkentéssel, túlzott torzítás nélkül
Kód:  CPY1001e1 Termékszám:  40-10010-00

Comply Foam Plugs Fekete

Fél a halláskárosodástól? A megoldás Comply Foam füldugó. Tökéletes fülvédelmet biztosítanak a hosszú távú túlzott zaj ellen, miközben fenntartják a kiváló minőségű hangzást. Ideális mindazok számára, akik csökkenteni akarják a hangerőt, de tisztán és világosan hallani. A Comply T100 memóriahabból készült. Finoman tegye a fülébe és a termék  biztosítja majd a szilárd és kényelmes illeszkedést. Néhány másodperc múlva már el is felejti, hogy a füleiben vannak.

Füldugókra néha mindannyiunknak szüksége van

A dugókat azok használják, akik zajos környezetben vannak, a munkavállalóktól, az utazóktól a zenészekig. Még akkor is tökéletesek, ha kedvenc zenekarának koncertjére megy, és nem akarja elveszteni a hallását. A hang csökkenni fog, élvezni fogja a koncertet, és másnap is hallani fog. Az egyszerű behelyezést és eltávolítást a praktikus fogantyút biztosítja. Ráadásul a modern design kék és zöld színének köszönhetően divatos kiegészítőnek is tekinthető.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Comply Foam Plugs černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Comply Foam Plugs čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gehörschutz Comply Foam Plugs Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gehörschutz Comply Foam Plugs Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ