A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

CONCEPT CK7000 2in1

Termékkatalógus
CONCEPT CK7000 2in1
1,4 5 értékelés
Multifunkciós főzőedény - 1500 W teljesítményfelvétel, 6 l űrtartalom, 16 program, forrólevegős termék, főzés nyomás alatt, időzítés, melegen tartás, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, automatikus kikapcsolás, pároló kosár, hőmérséklet-szabályozás, késleltetett indítás, hidegzónák és automatikus programok
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONMH331 Termékszám:  CK7000

CONCEPT CK7000 2in1

CONCEPT CK7000 2in1 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Ha olyan konyhai eszközt keresel, amely egyszerre több célra is használható, a Concept CK7000 multifunkciós főzőedény tökéletes választás a számodra! A készülék 6 literes kapacitással és 16 előre beállított programmal rendelkezik. A könnyen áttekinthető LED kijelzőn mindent egyszerűen beállíthatsz. A Concept CK7000 főzőedény esetében a hőmérséklet 80-200°C között tartományban szabályozható, és a főzés késleltetve is indítható. Az edény használható kuktaként, forrólevegős sütéshez, pároláshoz, lassú főzéshez, befőzéshez, rizsfőzéshez és joghurtkészítéshez. Így mindent gyorsan és időtakarékosan elvégezhetsz. 

16 előre beállított program

Gyors és takarékos főzés

6 literes tartály


A Concept CK7000 2 az 1-ben multifunkciós főzőedény legfontosabb jellemzői

  • A Concept CK7000 multifunkciós edény sokféle célra használható
  • Használható kuktaként, forró levesős sütéshez, pároláshoz,  lassú főzéshez, befőzéshez, rizsfőzéshez és joghurtkészítéshez
  • Az edényben készült ételek megőrzik természetes ízüket és aromájukat
  • A belső tartály kivehető és tapadásmentes felülettel rendelkezik
  • Könnyen áttekinthető LED kijelző
  • A forrólevegős sütéskor olaj és zsír hozzáadása nélkül készíted el az ételeket
  • 16 praktikus program (8 nyomás alatt, 8 forrólevegős)
  • Hőmérséklet-szabályozás 80-200°C között
  • A főzőedényt egy praktikus időzítővel is felszerelték
  • Automatikus melegen tartás (Keep Warm)
  • Lassú főzés és sous vide funkció is választható
  • Túlmelegedés elleni védelem és csúszásmentes lábak
  • A Concept CK7000 multifunkciós főzőedény könnyen és gyorsan tisztítható


Multifunkcionális segítőtárs minden otthonba

A Concept CK7000 multifunkciós főzőedény minden háztartásban nagyszerű segítőtárs lehet. A felhasználási lehetőségek igazán széles skáláját kínálja, így több készüléket is képes helyettesíteni. A főzőedény használható kuktaként, forró levegős sütéshez, pároláshoz, lassú főzéshez, befőzéshez, rizsfőzéshez és joghurtkészítéshez is. Mostantól nem kell sok felesleges készüléket tartanod otthon, a Concept CK7000 mindent gyorsan és egyszerűen elvégez.

Gyorsabb főzés a Concept CK7000 multifunkciós főzőedénnyel

A Concept CK7000 multifunkciós főzőedény energiatakarékos működésével téged is elkápráztat majd, de nemcsak energiát, hanem időt is megtakaríthatsz. A nyomás alatt történő főzés sokkal gyorsabb, mint a hagyományos módszer. A főzőedény kukta funkciójával mindössze 35 perc alatt ízletes pörköltet vagy gazdag húslevest készíthetsz. A főzés során a hozzávalók megőrzik természetes ízüket és aromájukat. A rövidebb főzési időnek köszönhetően az ételek tápértéke is magasabb marad. A Concept CK7000 főzőedényben készült hús puha, omlós és szaftos lesz.

A Concept CK7000 forrólevegős sütőként is használható

A Concept CK7000 sütőkosárral és forrólevegős fedéllel rendelkezik, így zsiradék hozzáadása nélkül is elkészítheted kedvenc, hagyományosan fritőzben sült ételeidet. Ehhez 8 előre beállított program közül is választhatsz. Az edény belsejében forró levegő kering, így a benne készült ételek egészségesek és ízletesek lesznek, és ropogósra sülnek. Ha a forrólevegős sütést választod, a sütőolaj kellemetlen szaga miatt sem kell aggódnod. 

Rendkívül praktikus programok és funkciók

A könnyen áttekinthető LED-kijelzőn mindent igény szerint beállíthatsz, és 16 praktikus program közül is választhatsz  (8 program a nyomás alatt történő főzéshez és 8 program a forrólevegős sütéshez). Így pontosan az adott ételhez illőt választhatod ki. A kijelzőn a lassú főzés és a sous vide funkciót is kiválaszthatod.  A Concept CK7000 multifunkciós főzőedény egy praktikus időzítőt is kínál, hőmérséklete pedig 80-200 °C között szabályozható. A készülék melegen tartó (Keep Warm) funkcióval is rendelkezik, amelyre automatikusan átvált, amikor a főzési program befejeződik.

Első a biztonság

A Concept CK7000 főzőedény biztonságos működését a túlmelegedés elleni védelem és a véletlen elmozdulást megakadályozó, csúszásmentes lábak garantálják. Az edény egy kuktafedéllel is rendelkezik, amelynek zárja a főzés során aktiválódik. Ez megakadályozza, hogy a nyomás alatt álló edény véletlenül kinyíljon. 

A Concept CK7000 főzőedény egyszerűen karbantartható

A Concept CK7000 multifunkciós főzőedény karbantartása  egyszerű és gyors. Miután kihűlt, egy nedves ruhával töröld át az edény külső felületét!  A belső edény és a sütőkosár kivehető, és tapadásmentes felülettel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az  ételek odaégjenek. A tartály kézzel és  mosogatógépben is mosogatható. 

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Típus
Rizsfőző, Párológép, Kukta, Lassú főző, Multicooker, Befőző edény, Joghurtkészítő, Levesfőző, Fritőz, Lassú melegítéssel Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!
Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző, Auto kikapcsolás, Pároló kosár, Hőmérséklet szabályozás, Késleltetett indítás, Hűtőzónák, Automatikus programok Kész!
Kiegészítők
Kanál, Mérőedény, Fedő, Sütőkosár Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Típus
Rizsfőző, Párológép, Kukta, Lassú főző, Multicooker, Befőző edény, Joghurtkészítő, Levesfőző, Fritőz, Lassú melegítéssel Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
6 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző, Auto kikapcsolás, Pároló kosár, Hőmérséklet szabályozás, Késleltetett indítás, Hűtőzónák, Automatikus programok Kész!
Kiegészítők
Kanál, Mérőedény, Fedő, Sütőkosár Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Lábas anyaga
Teflon Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Főzés nyomás alatt, Gőzölés, Párolás, Sütés, Olajban sütés, Főzés, Sütés, Lassú főzés, Melegítés Kész!

Programok száma

Programok száma
16 Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT CK7000 2in1
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ