Shop roku Akvizice ApF HU

Concept CP2000 2in1 PERFECT CLEAN

Termékkatalógus
Concept CP2000 2in1 PERFECT CLEAN
4,1 54 értékelés
Gőzölős felmosó - padlómosás és ablaktisztítás, felhasználási terület: kemény padló és ablaktisztítás, a víztartály kapacitása: 0,4 l, egyéb funkciók: gőz készenlét jelzés
Kód:  CONCP200 Termékszám:  CP2000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept CP2000 2in1 PERFECT CLEAN

A Concept CP2000 2 az 1-ben  PERFECT CLEAN egy forradalmi segédeszköz, amellyel gyorsan és egyszerűen megtisztítod otthonodat. A gőzölős felmosó nem csak az otthonodban lévő összes padlót törli fel, hanem tartalmaz egy kézi készüléket is, amely a konyhában, a fürdőszobában és más helyiségekben takarít az egyes felületekhez tervezett, különleges kiegészítők segítségével. A készülék a gőztechnológiát alkalmazza, amely 80 ° C-nál magasabb hőmérsékleten elpusztítja az összes baktérium 99% -át, ezáltal felülmúlhatatlan segítséget nyújtva neked. A CP2000 takarítóhoz rengeteg tartozék jár, így széles körben használják.

A Concept CP2000 2 in 1 PERFECT CLEAN legfontosabb jellemzői

  • Gőzös felmosó és kézi egység egyben
  • A Concept CP2000 készülék a padlók feltörlésére szolgál
  • A kézi készüléket használd a különböző típusú felületek tisztításához!
  • Széleskörű használat
  • 80 ° C feletti hőmérsékletű gőzt használ
  • A gőzadagolás ideje 20 perc
  • Gőzszabályozás
  • Könnyű és gyors takarítás
  • Kábelhossz 5 m
  • Sokféle tartozék
  • A Concept CP2000 készülék gyengéden kezeli a felületeket
  • Speciális fogantyú a tároláshoz
  • Színes design: fehér-türkiz

Gőzös felmosó a tökéletes takarításhoz

A gőzös felmosó lehetővé teszi, hogy a Concept CP2000 készülékkel vödör használata nélkül töröld fel a padlót. Csak töltsd fel a tartályt vízzel, tedd rá a fedelet, és 30 másodpercen belül a mop felmelegszik, és elkezdheted a tisztítást! Minden nagyon gyorsan és egyszerűen megy végbe. Használata rendkívül széleskörű, hiszen a kemény padlók mellett játszva tisztítja a szőnyegeket is, egy különleges csúszókának köszönhetően, amely a padlófúvókához van csatlakoztatva.

Sokféle tartozék

A Concept  CP2000 gőzös felmosó előnye a széleskörű használat, amelyet sokféle tartozékai tesznek lehetővé. Ezek között vannak tömlők a szennyezett terület jobb hozzáférhetőségéhez, feltét a síkfelületek fényesítéséhez, a nagyobb területekhez gőz-befúvó, különböző szögű kiegészítők, sűrítő fúvóka, a szennyeződést elnyelő tisztítóruha és aprólékos kefék. Ennek köszönhetően könnyen használhatod a készüléket különböző felületek, például üvegfelületek, ablakok, tükrök, fürdőszoba, WC, mosdó- és mosogatókagylók, kárpitok és természetesen padlók tisztítására. A gőzös felmosó tisztítja a függönyöket vagy tapétákat is anélkül, hogy eltávolítanád őket.

Fürdőszoba és konyha – skatulyából kihúzva

Mivel a gőztisztítás teljesen ökológiai, mivel nem használ semmiféle fertőtlenítőszert, a Concept CP2000 készülék nagy segítséget nyújt az egész konyha tisztításához. A konyhában lévő mindenféle szennyeződést drót- és nejlon kefékkel kell kezelni, amelyek a tartozékok részét képezik. Egy speciális spatulával és ruhával egyaránt lemoshatod az egész fürdőszobát, beleértve a zuhanyzót is. A gőz kiváló oldó hatású a szappanos és vizes szennyezésekre, így a fürdőszobádat tisztává és fényessé teszi, mintha új lenne. A Concept CP2000 2in1 A PERFECT CLEAN készülék garantálja az egész lakásod vagy otthonod tökéletes tisztaságát.

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Tartály térfogata
0,4 l Kész!
Funkciók
Gőz készenlét jelzés Kész!
Rendeltetés
Padlómosás, Ablaktisztítás Kész!
Megfelelő
Kemény padló, Ablaktisztítás Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Tartály térfogata
0,4 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Gőz készenlét jelzés Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Padlómosás, Ablaktisztítás Kész!
Megfelelő
Kemény padló, Ablaktisztítás Kész!

Tulajdonságok

Víztartály térfogata
0,4 l Kész!
Funkciók
Gőz készenlét jelzés Kész!
Tápegység típusa
Hálózati Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kis és nagy textilhuzatot hol tudok vásárolni concept 2010 gőzfelmosómhoz.

Kis és nagy textilhuzatot hol tudok vásárolni concept 2010 gőzfelmosómhoz.

Kérdések és válaszok: Concept CP2000 2in1 PERFECT CLEAN
Kiegészítők: Concept CP2000 2in1 PERFECT CLEAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept CP2000 2v1 PERFECT CLEAN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept CP2000 2v1 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept CP2000 2in1 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept CP2000 2in1 PERFECT CLEAN.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ