Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Concept CP2010 gőzölős felmosó 2in1

Termékkatalógus
Concept CP2010 gőzölős felmosó 2in1
4,1 54 értékelés
Gőzölős felmosó - padlómosás, felhasználási terület: kemény padló, egyéb funkciók: gőz készenlét jelzés és kontroll lámpa
30 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONPM130 Termékszám:  CP2010
Concept CP2010 gőzölős felmosó 2in1 30 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Concept CP2010 gőzölős felmosó 2in1

A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosó egy olyan készülék, amely a a háztartásban általában megtalálható baktériumok 99%-át pusztítja el a forró gőz segítségével. A gőztisztítás magas, körülbelül 100°C-os hőmérsékletet alkalmaz, magas nyomással alakítja a vizet gőzzé. A gőz erejével minden szennyeződést felold, ezáltal a takarítás gyorsabb és hatékonyabb. Mivel nem használ vegyszereket a tisztításhoz, még környezetbarát is. A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosó lehetővé teszi a padló felmosását felmosóvödör nélkül. Neked csak annyi a dolgod, hogy megtöltöd a tartályt vízzel, ráhelyezed a fejet, ezt követően pedig a felmosó 30 másodperc alatt felmelegszik és máris megkezdheted a használatát. A felhasználása igazán széleskörű, hiszen a kemény padlók mellett képes a szőnyeg tisztítására is azzal a különleges csúszófejjel, amely a padlótisztító fejen található.

Tökéletes tisztaság

2 az 1-ben

A kiegészítők széles választéka


A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosó fő jellemzői

  • A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölő felmosó elpusztítja a baktériumok 99% -át a forró gőzzel
  • A gőztisztítás 100 °C körüli magas hőmérsékletet használ
  • A gőz ereje képes feloldani az összes szennyeződést
  • A vegyszeres tisztítószerek hiányának köszönhetően környezetbarát is
  • Lehetővé teszi a padló felmosását vödör használata nélkül
  • Csak annyit kell tenned, hogy feltöltöd a tartályt vízzel és ráhelyezed a fejet
  • A Concept CP2010 2 az 1-ben felmosó 30 másodpercen belül felmelegszik
  • A kemény padlók mellett szőnyegtisztítást is végez
  • Segítségével megtisztíthatod az üvegfelületeket, ablakokat, tükröket, a fürdőszobát, WC-t, mosdókagylót és a kárpitozott felületet
  • A nejlon kefés fej kezeli a konyhában található szennyeződéseket is
  • A gőz kiválóan oldja a szappant és a vízkövet
  • A kefés résszívófej segítségével elérhetsz a nehezen hozzáférhető területekre is
  • Szín: zöld-fehér

A Concept Mop elpusztítja a baktériumok 99%-át

A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosó a gőz erejét használja a tisztításhoz, amellyel képes a háztartásban található baktériumok 99%-nak eltávolításához és elpusztításához. A nagy nyomás és a magas, körülbelül 100°C-os hőmérséklet kombinációjával a gőztisztítás tökéletes végeredményeket biztosít. A készülék vízből generálja a gőzt, amelyet a nagy nyomás segítségével juttat ki a felmosófejen, ahol aztán minden szennyeződést könnyedén és kíméletesen old fel. A végeredmény pedig kifogástalan tisztaság és fertőtlenített felület.

Könnyű és gyors felmosás

A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosó felmosóvödör használata nélkül garantál tiszta és csodálatosan ragyogó padlót. Töltsd meg a 400 ml-es víztartályt, majd helyezd vissza a textil fejet és 30 másodperc múlva adagolhatod a gőzt a nyomófej segítségével. A mop fej ideális a szőnyegekre is, ehhez használd a különleges, padlótisztító fejen található csúszófejet. A kábelt praktikusan tárolhatod a Concept CP2010 2 az 1-ben felmosó külön erre a célra kialakított tartójában.

Concept gőzölős felmosó számos kiegészítővel és széleskörű felhasználással

A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosó egyik legnagyobb előnye a széleskörű felhasználása, ezt pedig a számos hozzá tartozó kiegészítő teszi lehetővé. A tartozékok magában foglalják a tömlőket a fokozottan szennyezett területekhez, egy gumibetétes törlőfejet a sima felületekre, egy gőzölő diffúzort a nagyobb területekre, egy résszívófejet, egy szűkítőfejet, egy textil tisztítófejet és egy kefés fejet. Pontosan ezért a Concept gőztisztító használata igazán egyszerű sokféle felületen, mint például az üveg, ablakok, tükrök, fürdőszoba, mellékhelyiség, sőt még a mosdókagyló, kárpités padló is beletartozik. Segítségével megtisztíthatod még a függönyöket vagy a drapériákat is a gőzölős fejjel anélkül, hogy azokat le kellene venned a helyükről.

Tiszta és ragyogó konyha

A drótkefével és a nejlon kefével, amely szintén a Concept CP2010 készletének része, bármilyen szennyeződéssel megbirkózol a konyhában. A gőzöléssel végzett tisztítás igazán költséghatékony, hiszen ehhez csak átlagos csak vízre van szükséged minimális áramfogyasztással, tisztítószerek nélkül.

Tökéletesen tiszta fürdőszoba a Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosóval

Használd a különleges gumibetétes fejet és textil fejet az egész fürdőszoba kitisztításához, a zuhannyal együtt. A gőz remekül oldja a szappant és a vízkövet, ugyanakkor minden felülettel kíméletes. A kefés résszívófejjel könnyen és gyorsan távolíthatod el a port a mosógép, a bútorok, a radiátorok és a konyhaszekrény mögül. A CP2010 2 az 1-ben kifogástalan tisztaságot nyújt az egész házban vagy lakásban.

További információ:

Víztartály kapacitása:
400 ml

Mosószer tartály kapacitása:
150 ml

Bemelegedési idő:
30 s

Gőzölés üzemideje:
20 perc

Energiafogyasztás:
1500 W

Tápkábel hossza:
5 m


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Rendeltetés
Padlómosás Kész!
Megfelelő
Kemény padló Kész!
Funkciók
Gőz készenlét jelzés, Kontroll lámpa Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Padlómosás Kész!
Megfelelő
Kemény padló Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Gőz készenlét jelzés, Kontroll lámpa Kész!

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kis és nagy textilhuzatot hol tudok vásárolni concept 2010 gőzfelmosómhoz.

Kis és nagy textilhuzatot hol tudok vásárolni concept 2010 gőzfelmosómhoz.

Kérdések és válaszok: Concept CP2010 gőzölős felmosó 2in1
Kiegészítők: Concept CP2010 gőzölős felmosó 2in1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT CP2010 Parní mop 2v1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept CP2010 - Parný mop 2 v 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT CP2010 Dampfwischer 2in1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ