30 dnů na vrácení Shop roku

Concept GE2010

Termékkatalógus
Concept GE2010
3,8 17 értékelés
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, teflon, összesen 667 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, kivehető rács, tömege: 4,9 kg
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONEG957 Termékszám:  GE2010
Concept GE2010 51 590 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

54 620 Ft
Szett megvásárlása

Concept GE2010

olcsó
Concept GE2010 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Imádod a grillezést, és szeretnél otthonodban kényelmesen grillezni, akár rossz időben is? Akkor a Concept GE2010 kontakt grill tökéletes megoldás számodra. Négy tálcát kínál, amelyeken szaftos grillezett ételeket, édes gofrit vagy ízletes paninit készíthetsz. A grill lehetőséget kínál arra is, hogy mindkét lapon egyszerre grillezz.  A felesleges zsírt egy tartályba üríti. AConcept GE2010 termikus szigetelt fogantyúval és csúszásmentes felülettel rendelkezik. A kezelése nagyon egyszerű, akárcsak a grill tisztítása. Közvetlenül a kiváló minőségű, tapadásmentes, teflonbevonatú grillapokon tálalhatsz.

3 készülék 1-ben

BBBQ grillezés nyitott grillapokon

Praktikus hőmérséklet-szabályozó


A Concept GE2010 kontakt grill legfontosabb jellemzői

  • 3 az 1-ben készülék
  • Praktikus hőmérséklet-szabályozó
  • 4 tálcát kínál
  • A grillsütő mindkét főzőlapján egyidejűleg grillezhetsz
  • Minőségi, teflon bevonatú tapadásmentes lemezek
  • Felesleges zsír tartály
  • Közvetlenül kiváló minőségű tapadásmentes grillapokon tálalhatsz
  • A Concept grill egy percfigyelővel is fel van szerelve
  • BBQ grill otthoni grillezéshez
  • Puha és finom gofri vagy panini
  • A Concept GE2010 kontakt grill gyors felmelegedésével tűnik ki
  • A grill könnyen kezelhető és tisztítható
  • Ízletes receptek a Concept Cooking alkalmazásban

A Concept GE2010 egy multifunkcionális grill 

A szépen átsütött szaftos steakek, a ropogós zöldségek vagy az ízletes panini és az édes gofri szerelmese vagy? Igazad van! A Concept GE2010 kontakt grillsütő mindezeket a kívánságokat bármikor teljesíti. A Grill Concept egyszerre 3 készülékről gondoskodik,  így sok helyet takaríthatsz meg a konyhában.

BBQ grill otthoni grillezéshez

Rossz időben is grillezhetsz. Hogyan? A Concept GE2010 kontakt grillsütővel. A grillt nyitott állapotban is használhatod, és mindkét főzőlapot egyszerre használhatod. Az egyik főzőlapon szaftos húst, a másikon pedig ropogós zöldségeket süthetsz. A sima grillapokat ropogós szalonna, ökörcsülök vagy pirított bagett és burgonyás palacsinta elkészítéséhez használhatod. Mindenkimegtalálja a maga kedvencét, és a képzeletnek nincs határa. Még a zöldségpogácsák vagy a sajtok sem ragadnak rá a sütőlapra. Tehát mi jót fogsz készíteni?

A Concept GE2010 készülék tökéletesen elkészíti kedvenc ételeidet

A Concept GE2010 kontakt grillsütővel a marhahús, sertéshús, csirke vagy pulyka grillezésének mestere leszel. Készítsd el a húst úgy, ahogyan szereted. A grillapok bordázott felületei a felesleges zsiradékot és szaftot egy gyűjtőtartályba vezetik. Ezáltal a hús valóban grillezett lesz, nem pedig párolt. Az olasz panini szerelmesei is élvezni fogják. Ezeket a mozgatható felsőlapnak köszönhetően készítheted el, amely szabadon ráhelyezhető a behelyezett ételre.

Puha és finom gofri

A Concept GE2010 kontakt grillsütővel könnyedén készíthetsz édes gofrit, amely beindítja a napot. Egyszerűen cseréld ki a grillapokat, készítsd el a tésztát, és készíts ízletes és habos gofrit az egész család számára. Gofri csokoládéval, eperrel vagy csak olvasztott vajjal?

A nagy teljesítményű Concept GE2010 grill számos hasznos funkcióval rendelkezik

A Concept GE2010 kontakt grill gyors felmelegedésével tűnik ki, így a kiváló minőségű tapadásmentes lemezeken még a magas steakeket is tökéletesen, rövid idő alatt megsütheted. Ahhoz, hogy az ételek megfelelő hőmérsékletűek legyenek, egyszerűen állítsd be a hőmérsékletet a hőmérsékletszabályozóval. A Grill Concept egy perc alapú időzítővel is fel van szerelve, amely figyelmeztet,ha a beállított grillezési idő letelt. Legyen szó télről vagy nyárról, mostantól már teljesen mindegy. A grillt beltéren és kültéren is használhatod. Otthoni használat esetén javasoljuk, hogy a grillt páraelszívó alá helyezd. A gyűjtőedényt és a grillapokat kényelmesen elmoshatod mosogatógépben, vagy egyszerűen áttörölheted papírtörlővel.

Ízletes receptek a Concept Cooking alkalmazásban

A Concept egy új Concept Cooking alkalmazást is készített számodra, ahol rengeteg remek tippet és receptet találsz. Az alkalmazás iOS és Android operációs rendszerre is használható. Válassz a (desszertek, RAW, lekvárok, saláták, levesek, chutney-k stb.) lapok közül, és kezdj el főzni. Akár az otthon található készüléknek megfelelően is választhatsz.


Paraméterek

Összehasonlít
Működési elv
Elektromos Kész!
Grillezőfelület anyaga
Teflon Kész!
Grill anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Felszereltség
Kivehető rács Kész!
Súly
4,9 kg Kész!

Anyag

Grillezőfelület anyaga
Teflon Kész!
Grill anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
667 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
29 cm Kész!
Grillfelület mélysége
23 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
13,4 cm Kész!
Grill szélessége
36,3 cm Kész!
Grill mélysége
36,8 cm Kész!

Tömeg

Súly
4,9 kg Kész!

Felszereltség

Felszereltség
Kivehető rács Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
2 000 W Kész!
Programok száma
2 Kész!
Grillfelületek száma
2 Kész!
Tápkábel hossza
0,7 m Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

További tulajdonságok

Mosogatógépben mosható
Igen Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept GE2010
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ