Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Concept IDV2660wh

Termékkatalógus
Concept IDV2660wh
Főzőlap Beépített induktív, 4 főzőzóna, maradékhő kijelző, időzítő, touch, fehér
Kód:  CON510d Kiterjesztett jótállás+12 hónap Termékszám:  8594049739929 Gyártó honlapja:

Concept IDV2660wh

Vonzó design és egyszerű kezelhetőség

Indukciós főzőlap a cseh márka Concept négy főzőzóna, és érintésvezérlés. Indukciós főzés jellemző az alacsony energiafogyasztást és az a tény, hogy csak melegíti a tartály aljára, és nem a főzőlap. Ezért soha fedélzetén ételmaradékok nepřipálí. A tábla könnyen szabályozható és vonzó fehér kivitel is díszítik a konyhában. Touch gomb található az előlapon a könnyű hozzáférést. Könnyen tárcsázza a változó energia és is használható független időzítő 99 perc vagy késleltetett kikapcsolás funkció.

Alkotó az Ön biztonsága érdekében

Azt is energiát takarít meg a maradék hő kijelző. Főtt étel csak le egy kicsit korábban, és a maradék hőt fog vigyázni a párolás. Ez a testület is úgy gondolja, a biztonságot. Hogy megvédje a gyermekeket szolgálja gyerekzárat, és eltávolítja ételek lemez automatikusan kikapcsol. Ez a modell is fel van szerelve túlmelegedés elleni védelemmel a főzési zóna. Egyszerű és praktikus. Ugyancsak tartalmazza a tisztító kaparó, amelyeknek a karbantartási főzőlap játék.

Kiterjesztett garancia CONCEPT GARANCIA kínál egy 2 éves törvényes garancia még egy év ingyenes szolgáltatás okozta hibák hibás anyag vagy nem okozott a nem megfelelő használat. Ingyenes szolgáltatás magában foglalja a javítási költségeket és a költség a tartalék alkatrészek.

További információk:

Főbb jellemzői:
érintőképernyős vezérlés
A maradék hő kijelző
4 főzőzóna
Az automatikus kikapcsolás - EXTRA SAFE
A késleltetett kikapcsolás
Visszaszámlálás funkció (timer)
hangjelzés
Vezérlőpult elöl és középen
Gyermek biztonsági zár
A jelzőfény állapota

méretek:
Magasság: 60 mm
Szélesség: 590 mm
Mélység: 520 mm

Főzés zónák:
Az átmérője a bal első lemezek: 180 mm
Fogyasztás bal első lemez: 1500 W
Az átmérője a bal hátsó a lemez: 180 mm
Fogyasztás bal hátsó lemez: 2000 W
Az átmérője a jobb hátsó lemez: 180 mm
Fogyasztás jobb hátsó lemez: 2000 W
Az átmérője a jobb első lemez: 180 mm
Fogyasztás jobb első lemez: 1500 W

áramellátás:
Max.power-el.: 6400 - 7200 W
Feszültség: 220V / 400V ~ 50/60 Hz

súly:
10,5 kg

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept IDV2660wh
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT IDV2660wh. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept IDV2660wh. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept IDV2660wh. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept IDV2660wh.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ