Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept LO-7025 Vitalis

Termékkatalógus
Concept LO-7025 Vitalis
4,3 16 értékelés
Gyümölcscentrifuga - 850W, 7,2 cm-es bemenet, az eszköz teljesen szétszerelhető - könnyű tisztítani, 1 literes gyümölcslé-tároló, BPA-mentes, 1,8 literes gyümölcshús-tároló, biztonsági rendszer, rozsdamentes acél kések, döngölő, csúszásgátló talapzat, hálózati kábel tároló rész, színe: fekete és acél, sebesség: 16800 rpm, feszültség: 220-240 V
Kód:  ECO112b Termékszám:  LO7025 Gyártó honlapja:

Concept LO-7025 Vitalis

A cseh Concept gyártó Vitalis gyümölcscentrifugája egyesíti mindazon tulajdonságokat, amelyek egy minőségi centrifugához kellenek. Nagy teljesítményű, könnyen használható, könnyen mosható, és nem foglal sok helyet, így mindig elérhető. Az alapja egy erőteljes 850W motor, amely bármilyen gyümölcsöt vagy zöldséget leturmixol akár 16,800 rpm sebességgel. Ezt segíti a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült penge, az extra tartós rozsdamentes acél háló és az egyéb professzionális minőségű alkotórészek.

A nyersanyagokat a nagy, 7,2 cm átmérőjű lyukon keresztül töltheted bele. Hála a több késés vágásnak, nincs szükség szeletelésre vagy egyéb előkészítésre csak mosd/hámozd meg a gyümölcsöket és már centrifugálhatod is. A nyersanyagok biztonságos leérését a Vitalis gyümölcscentrifuga belsejébe segíti a mellékelt döngölő. A készülék két beállítható sebességfokozatot és teljesen automatikus működést kínál. A lassabb sebesség kíméletesebb és alkalmas lédús gyümölcsökhöz, például őszibarackhoz, narancshoz, vagy akár görögdinnyéhez. A gyorsabb beállítás jól megbirkózik a sárgarépával, almával, vagy akár a hagymával is.

A friss 100%-os gyümölcslé egy 1 literes tartályba kerül, ahonnan ezután könnyedén kiönthetjük poharakba. A gyümölcshús konténerbe 1,8 liter maradék anyag fér el. Az eszköz minden egyes része könnyedén szétszerelhető és elmosható használat után. A Vitalis centrifuga összeszerelése csupán néhány másodpercet vesz igénybe. A maximális biztonságot a biztosíték-rendszerek garantálják, amelyek nem engedik a készülék elindítását az összes biztonsági zár lezárása nélkül. A nagyfokú stabilitás érdekében a Vitalis centrifuga csúszásgátló aljjal rendelkezik.

Műszaki adatok:

Fogyasztás:
850 W

Áramellátás:
230 V

Szín:
fekete + rozsdamentes acél

A tartály térfogata:
1 l

Anyaga:
rozsdamentes acél kés

Jellemzők:
biztonsági rendszer
2 sebességfokozat
Hosszú töltő cső (átmérő 7,2 cm)
teljesen szétszerelhető

Sebességfokozatok száma:
2

Tartozékok:
gyümölcslé tartály (1 l), gyümölcshús tartály (1,8 liter), döngölő

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept LO-7025 Vitalis
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept LO-7025 Vitalis. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept LO-7025 Vitalis. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept LO-7025 Vitalis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept LO-7025 Vitalis.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ