A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Concept RK0081 Kerámia vízforraló 1,5 l, MONSTERA

Termékkatalógus
Concept RK0081 Kerámia vízforraló 1,5 l, MONSTERA
5 2 értékelés
Vízforraló - űrtartalom: 1,5 l, 1200 W teljesítmény, anyaga: kerámia, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, szűrő: nincs, fehér
Kód:  CONRK987 Termékszám:  RK0081

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK0081 Kerámia vízforraló 1,5 l, MONSTERA Megszűnt

Concept RK0081 Kerámia vízforraló 1,5 l, MONSTERA

A Concept RK0081 vízforraló eredeti kivitelével és praktikus 1,5 literes térfogatával biztosan elbűvöl. Az egyedülálló fehér design trópusi levélmotívumokkal egészül ki, amely gyönyörűen illik majd konyhádba. A vízforraló minőségi kerámiából készül, amely nemcsak egyszerűen tisztítható, de nagy hőtároló képesség is jellemzi. A Concept RK0081 vízforralót közvetlenül italok felszolgálására is felhasználhatod. A széles nyak kényelmes töltést biztosít, a kettős biztonsági rendszer pedig a vízforraló használatának biztonságát nyújtja. A rejtett fűtőelemnek köszönhetően a szennyeződés nem tapad le. A vízforraló karbantartása gyors és egyszerű.


Eredeti design

Kerámia

2 színváltozat


A Concept RK0081vízforraló legfőbb jellemzői

  • A Concept RK4081 vízforraló kiváló minőségű kerámiából készül
  • Eredeti, fehér teáskanna, trópusi levél motívummal
  • Közvetlen tálalási lehetőség a kannából
  • 1,5 literes térfogatot kínál
  • A kerámia anyag tökéletesen tartja a hőt
  • A Concept RK0081 vízforraló egyszerűen karbantartható
  • A szennyeződés nem tapad le a rejtett fűtőelem alatt
  • A fedő nem esik le, amikor a pohárba öntöd
  • A főkapcsoló működésjelzőként is szolgál
  • Rejtett melegítés
  • Nagy kitöltő nyílás
  • Praktikus csúszásgátló lábak
  • A vízforraló forgatható alja megkönnyíti a kezelést
  • Dupla biztonsági rendszer

Eredeti kialakítású Concept RK0081 vízforraló

A Concept RK0081 vízforraló minden bizonnyal elbűvöl egyedülálló fehér kialakításával, és trópusi leveles motívumaival. Nemcsak modern otthonok számára nagyszerű, hanem ott is, ahol kedvelik a vidéki stílust. A vízforraló 1,5 literes térfogatot kínál, amely elegendő az egész család számára. Ezenkívül a vízforralót klasszikus tálaláshoz is használhatod, amely különlegessé teszi asztalod.

Minőségi kerámia anyag

A Concept RK0081 vízforraló előnye, hogy kiváló minőségű, nagy ellenállású kerámia anyagból készül. Ezenfelül biztosítja a könnyű és gyors karbantartást. Ennek az anyagnak köszönhetően nem kell aggódnod semmilyen szag miatt sem. További előnye a kiváló hőszigetelés, így amikor a Concept RK0081 vízforralót használod tálaláskor, a víz sokáig meleg marad benne.

Könnyen karbantartható Concept RK0081vízforraló

A Concept RK0081 vízforraló levehető kerámia fedővel rendelkezik, amely praktikus védelemmel redelkezik kiöntéskor. Az egyszerű karbantartás a termék kellemes előnye. A szennyeződés nem tapad meg a rejtett fűtőelemnek köszönhetően. Kényelmesnek találod majd az elforgatható talpat is, amely a tápkábel számára kínál tárolást. Bármely szögben elhelyezheted a Concept RK0081 vízforralót.

Első a biztonság

Számos hasznos biztonsági óvintézkedés gondoskodik biztonságodról a Concept RK0081 vízforraló használata során. A vízforraló automatikusan kikapcsol, amikor a forráspont eléri, de akkor is, ha tévedésből kapcsolod be anélkül, hogy vizet öntenél bele, így ennek köszönhetően nem keletkezik kár. A főkapcsoló működésjelzőként is működik, tehát akkor világít, ha a Concept RK0081 be van kapcsolva. Az abszolút stabilitásról csúszásgátló lábak gondoskodnak, amelyek működés közben megakadályozzák a mozgást.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Anyag
Kerámia Kész!
Űrtartalom
1,5 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Működésjelző lámpa Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Anyag
Kerámia Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
1 200 W Kész!
Szűrő típusa
Nincs Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RK0081 Kerámia vízforraló 1,5 l, MONSTERA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT RK0081 MONSTERA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT RK0081 keramická 1,5 l, MONSTERA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK0081 Wasserkocher aus Keramik - 1,5 Liter - MONSTERA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK0081 Wasserkocher aus Keramik - 1,5 Liter - MONSTERA.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ