A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Concept RK3330 Vízforraló 1,7 l RETROSIGN

Termékkatalógus
Concept RK3330 Vízforraló 1,7 l RETROSIGN
4,6 22 értékelés
Vízforraló - űrtartalom: 1,7 l, 2200 W teljesítmény, anyaga: rozsdamentes acél, automatikus kikapcsolás, szűrő, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, forgótalp, rejtett spirál, hőbiztosíték és kábeltartó rekesz, szűrő: állandó, fehér
Kód:  CONRK938 Termékszám:  RK3330

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK3330 Vízforraló 1,7 l RETROSIGN

Kedveled a retro stílust és szeretnéd az otthonodban is viszontlátni? Ebben az esetben érdekelhet a Concept RK3330 vízforraló. Az elektromos vízforraló minőségi anyagokból készült fehér retro formatervezéssel. A Concept RK3330 vízforraló elegendő kapacitással bír maximum 7 csésze víz elkészítéséhez egyetlen megtöltéssel, így remekül használható a nagyobb családok számára. Egyik előnye a brit STRIX márka központi csatlakozója, amely gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról. A hármas biztonságirendszerrel biztonságos a Concept RK3330 működése, ennek hála a vízforraló használata egyszerű és biztonságos.


Retro design

Minőségi kivitelezés

5 színváltozat


A Concept RK3330 vízforraló fő jellemzői, fehér

  • A Concept RK3330 vízforraló rendkívül ellenálló anyagból készült
  • Vidékies, retro design
  • A Concept RK3330 térfogata 1,7 liter, ennek hála akár 7 csésze vizet is elkészíthetsz egy megtöltéssel
  • A vízforraló színe fehér
  • A vízforralón található vízszintjelzés tökéletes áttekintést nyújt a víz mennyiségéről
  • Rendelkezik működésjelző fénnyel is
  • A brit STRIX márka központi csatlakozójával
  • A vizet finom filteren szűri át
  • A Concept RK3330 vízforraló forgóalapja megkönnyíti a használatot
  • Hármas biztonsági rendszerrel

A Concept RK3330 vízforraló minden háztartásban hasznos

A Concept RK3330 vízforraló első pillantásra levesz a lábadról a fehér színű, retro formatervezésével, amellyel minden retro rajongót megörvendeztet. A készülékkel maximum 7 csésze vizet készíthetsz egy megtöltéssel. A Concept RK3330 vízforralón található vízszintjelző tökéletesen tájékoztat a kannában található aktuális vízmennyiségről. Piros színnel jelzi, hogy éppen működésben van.

STRIX központi csatlakozóval

A Concept RK3330 vízforraló brit STRIX márkájú központi csatlakozója igazolja a minőséget. A csatlakozó hosszú élettartamot biztosít a vízforralónak, ugyanakkor könnyedén elhelyezheted rajta a Concept RK3330 készüléket.

A Concept RK3330 vízforraló használata könnyű

A Concept RK3330 vízforralót a könnyű felhasználás jegyében tervezték. A kanna nyílása ideális formájú, nagyszerűen tölthető belőle a víz a csészékbe. A fedél egy kézzel is könnyedén nyitható. A víz egy finom szűrőn halad át, ez előzi meg a vízkő kialakulását. A szűrő könnyedén eltávolítható a Concept RK3330 vízforralóból és ugyanilyen könnyen megtisztítható. A készülék alsó részében helyezkedik el a rejtett fűtőszál, ez megakadályozza a szennyeződések lerakódását. A forgóalapnak hála többé már nem szükséges aggódnod amiatt, hogy hogyan helyezed a Concept RK3330 vízforralót az alapra.

Első a biztonság

A tripla biztonsági rendszer gondoskodik a biztonságodról a Concept RK3330 vízforraló használata közben. Ez felel a Concept vízforraló automatikus kikapcsolásáért, hogyha a víz elérte a forráspontot vagy hogyha eltávolítod a készüléket az alapról. Emellett a Concept RK3330 vízforraló akkor is kikapcsol, hogyha már nincsen benne több víz.

A Concept RK3330 vízforraló 5 színváltozatban elérhető

A Concept márka mindenkire gondol, a vízforraló összesen 5 színváltozatban elérhető. Választhatsz a fekete, rozsdamentes acél, piros és a krémszínű modellekből. Úgygondoljuk, hogy mindenki megtalálja a tetszésének megfelelőt, amely gyönyörű kiegészítése lehet a konyhának.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Design

Design
Retro / Vintage Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Beépített Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RK3330 Vízforraló 1,7 l RETROSIGN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT RK3330 1,7 l RETROSIGN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rýchlovarná kanvica CONCEPT RK3330 1,7 l RETROSIGN.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ