Shop roku Shop roku

Concept RO3207

Termékkatalógus
Concept RO3207
5 1 értékelés
Olajradiátor - 7 borda, 3 teljesítményfokozat, jelzőfénnyel ellátott kapcsoló, kettős védelem túlmelegedés ellen, áthelyezést megkönnyítő görgők, kábeltartó, méretek: 36×28×64 cm, tápkábel hossza: 170 cm, fehér színben, teljesítményfelvétel: 600/ 900/ 1500 W, feszültség: 220-240 V
Kód:  CONRO759 Termékszám:  ro3207

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept RO3207

Bízd a fűtést a hideg hónapokban a Concept RO3207 olajradiátorra

A 7 bordás Concept RO3207 elektromos radiátor a hideg hónapokban helyiségek fűtésére  alkalmas. A nagyteljesítményű radiátor meleggel jutalmaz meg, amely nagyszerűen átjárja az egész szobát. A modern fehér kialakítás kiegészíti a szoba belsejét. Nem kell attól tartanod, hogy a fűtő bármilyen módon zavarni fog. Működése szinte hallhatatlan. A fűtőnek kerekei vannak a könnyűmozgatáshoz, így könnyen áthelyezheted egy másik helyiségbe. Ezenkívül értékelni fogod a 170 cm-es kábel tartótját is. A radiátor karbantartása nagyon egyszerű, néha-néha elegendő a radiátoron felhalmozódott port eltávolítanod.


Az RO3207 Concept radiátor főbb jellemzői

  • A Concept RO3207 elektromos radiátor hideg hónapokban a helyiségek fűtésére alkalmas
  • A modern fehér kialakítás kiegészíti a szoba belsejét
  • A hűtő működése teljesen csendes
  • A karbantartás nagyon egyszerű
  • 3 teljesítmény fokozat 
  • Kettős termikus túlterhelés elleni védelem
  • A készülék praktikus kerekekkel és fogantyúval is fel van szerelve
  • Az egység kikapcsolása után még hosszú ideig képes hőt biztosítani

Állítható termosztát

A Concept RO3207 elektromos olajradiátor melegítésre és helyiségfűtésre alkalmas a hideg hónapokban. A fűtőnek van egy termosztátja, amely lehetővé teszi 3 teljesítményszint beállítását: 600, 900 vagy 1500 W.

Praktikus és biztonságos radiátor

A Concept RO3207 elektromos radiátor kettős termikus túlterhelés elleni védelemmel van felszerelve. Technikai hiba esetén a fűtő automatikusan kikapcsol a biztosítónak köszönhetően.Ezenkívül a készülék praktikus kerekekkel és fogantyúval van felszerelve, így bárhová elviheted, ahová csak szükséged lesz.

A radiátor a kikapcsolása után is tovább melegít

Az olajradiátoroknak számos előnye van a hagyományos radiátorokkal szemben. A legnagyobb előnye, hogy hosszú ideig  hőt sugároz, miután már kikapcsoltad a készüléket. A meleg olajban felhalmozódott hőnek köszönhetően ez a legelőnyösebb fűtési típus, ha például a központi fűtés karbantartás miatt nem működik. A Concept RO3207 radiátor  nem igényel karbantartást.

A tápkábel hossza:
170 cm

Feszültség:
220-240 V

Paraméterek

Elhelyezés
Földre Kész!
Tulajdonságok
Működést jelző fény Kész!
Energiafelhasználás
1 500 W Kész!
Fűtési teljesítmény
1 500 W Kész!
Teljesítményszintek száma
3 Kész!

Tulajdonságok

Elhelyezés
Földre Kész!
Tulajdonságok
Működést jelző fény Kész!
Energiafelhasználás
1 500 W Kész!
Fűtési teljesítmény
1 500 W Kész!
Teljesítményszintek száma
3 Kész!

Funkciók

Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem, Termosztát Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RO3207 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RO3207. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RO3207. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RO3207. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RO3207.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ