Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept SM-3385

Termékkatalógus
Concept SM-3385
4,7 121 értékelés
Turmixgép - 500 W teljesítmény, maximum sebesség 23000 ford/perc, rendeltetése csonthéjasok darálása és smoothie, hordozható palack a csomag része, 3 tárolóedény a csomagban, tartály térfogata 0,57 l, edény anyaga tritán
Kód:  ECO216f Termékszám:  SM3385 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept SM-3385

Designos Concept SM3385 smoothie maker fekete színben

23 000 fordulat
3
keverőtál
Dupla tömítés

Ön is áldozatául esett az ínycsiklandozó smoothie, leves, gyümölcsfagylalt és egyéb finomságok trendjének? A friss, vitaminnal dús smoothie-tól csak egy fordulat választja el a turmixgépben. Ez az egyszerű rendszer sok időt megspórol Önnek a reggeli rohanásban. A tritán tartály nem csak a keveréshez, hanem az ital szállításához is használható, csak cserélje le a késeket a fedélre és élvezze kedvenc italát munkába menet egyaránt. Az üvegen egy praktikus, kihajtható szíjat talán, mellyel fel is akaszthatja a fogasra az edzőteremben. Iskolásoknak is alkalmas - ők felakaszthatják az iskolapadra. A fedő dupla tömítéssel van ellátva, így nem kell attól félnie, hogy az üveg tartalma táskájába ömlik. Természetesen az üveget az autó italtartójába is elhelyezheti, hogy mindig kéznél legyen.

 

  • Gyors és erőteljes asztali turmixgép
  • Eltávolítható kések
  • Biztonsági zár
  • Kényelmes használta és karbantartás
  • BPA-mentes tritán tartályok
  • Egy kiegészítő, melybe bele fog szeretni
 
 
Mixér Concept SM 3385

Tartja Önnel a lépést

Mikor munkába, iskolába, vagy edzésre siet, mindig jól jön egy is gyümölcsös frissítő, hogy energiát adjon. Készítsd el magadnak a legjobb smoothiet, amely csak úgy elolvad a nyelvén. Számíthat rá, hogy az Active smoothie a egyenletes állagú, finom, bársonyos krémet fog elkészíteni. 23000 fordulattal működik egy perc alatt, kései minden nyersanyagot ledarálnak. Ennek köszönhetően az SM 3385 tökéletes babaételek és nasik készítésére is. Az 500 W-os turmixgép rendkívül gyors és bátran konkurál nagyobb méretű társaival. A kompakt smoothie maker egyszerűen nélkülözhetetlen minden egészséges életmódot követőnek.

A részletekig kidolgozva

Csak Öntől függ, hogy a smoothie makerjét mindennapi használatra vagy csupán különleges alkalmakra szánja Értékelni fogja kidolgozását, amely a használat közbeni tökéletes kényelmet tartotta szem előtt. A turmixgép alsó része gumírozott anyagból készült, így stabilizálva a készüléket használat közben. Továbbá beépített biztonsági zárral rendelkezik. Ez megakadályozza a készülék használatát, ha a tartály nem megfelelően van behelyezve. Az SM 3385 üveg készlettel kiváló megoldás családok számára. 2 nagy, 570 ml-es tartálya kiváló a felnőttek részére, a kisebb, 400 ml-es tartály pedig a legfiatalabbaknak. A több tartály akkor is hasznos, ha az egyik éppen nincs elmosva.

Mixér Concept SM 3385 - 3 nádoby
Mixér Concept SM 3385 - protiskluzový grip

Egy tartály, ami nem enged el többé

Valószínűleg már Önnel is megtörtént, hogy egy üveg a nagy sietségben kicsúszott a kezéből. Valószínűleg legközelebb ez el akarja majd kerülni, különösképpen, ha az üveg nyitott. Sajnos a Concept turmixgép nem teljesen sima - egy csúszásgátló övvel van felszerelve. Ez garantálja a biztonságos hordozást.

A részletekig kidolgozva

Finomítsa konyháját egy modern készülékkel, friss stílusban. 6 szín és 2 design közül választhat, lakása stílusához igazítva. A színes kütyük és az elegáns, rozsdamentes acél design hívei elégedettek lesznek.

 

 

Mixér Concept SM 3385 - 6 barev
Mixér Concept SM 3385 - 6 barev

Egyéni stílusához

Szeretné, ha a smoothie-ja illene ruházatához és divatkiegészítőihez? Válasszon minden nap más színt. A Concept márka 6 színben kínál üvegeket. Bármelyiket választhatja, hiszen mindegyik kompatibilis az összes smoothie-készítő modellel. Alkossa meg egyedi stílusát és váltogasson kedvére

Egészségre ártalmatlan

Az SM 3385 turmixgép tartálya tritánumból készült, amely BPA-mentes. A műanyag rendkívül szolid, ám sokkal kisebb súlyú, mint az üveg. Hőellenálló, így nem bocsájt ki magából káros anyagokat a benne tárolt italba vagy ételbe. Továbbá szinte eltörhetetlen, és nem karcolódik, ezért mindig újszerű marad. A tritán legnagyobb előnye, hogy nem tartalmaz BPA-t (biszfenol A) - egy organikus vegyületet, amelyet a műanyaggyártásban használnak. Olyan egészségügyi problémákat is okozhat, mint a mellrák. Negatív hatását az emberi szervezetre gyakran vitatják, melyet az is bizonyít, hogy 2010-ben az Európai Unió betiltotta a biszfenol A tartalmű cumisüvegek importálását értékesítését. Kanada, Ausztrália és sok más ország is követte ezt. tovább a BPA-mentes tritán biológiailag lebomló anyag, ezért nem károsítja a környezetet.

Mixér Concept SM 3385 - tritanové láhve BPA free
 

Paraméterek

Teljesítmény
500 W Kész!
Maximum fordulatszám
23 000 ford/perc Kész!
Alkalmas
Csonthéjasok darálására, Smoothiehoz Kész!
Tartály térfogata
0,57 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
500 W Kész!
Maximum fordulatszám
23 000 ford/perc Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Csonthéjasok darálására, Smoothiehoz Kész!
Tartály térfogata
0,57 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Hordozható palack Kész!
Tárolók száma
3 db Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept SM-3385 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SM-3385, černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept SM-3385.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ