AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Concept SM3365

Termékkatalógus
Concept SM3365
4,4 57 értékelés
Turmixgép - 300 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott smoothiehoz és jégtörésre, hordozható palack a csomag része, 3 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, tritán edény
12 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ECO216g Termékszám:  8595631002919 Gyártó honlapja:
Concept SM3365 12 290 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Concept SM3365

Concept SM3365 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A praktikus és gyors Concept SM3365 turmixgép segítségével elkészítheted ízletes gyümölcs- vagy zöldségturmixodat, jegeskávédat vagy koktélodat, és az italokat műanyag palackban magaddal is viheted az útra. Csak pakold be a felaprított hozzávalókat, nyomd meg a gombot és a finom nedű pillanatok alatt kész lesz. A csúszásmentes lábak megakadályozzák a készülék elmozdulását, a csavaros edény pedig garantálja, hogy a folyadék nem folyik mellé. Az ár összesen három mixer palackot tartalmaz - kettő 600 ml és egy 400 ml-eset.


BPA mentes

3 palack

Egyszerű kezelés


A Concept SM3365 mixer legfontosabb jellemzői

  • A csomag három darab, zárható palackot tartalmaz - 2 × 600 ml, 1 × 400 ml
  • BPA mentes - nem tartalmaz káros biszfenolokat
  • Beépített biztonsági kapcsoló
  • A Concept SM3365 mixer csúszásgátló lábakkal rendelkezik, így működés közben teljesen stabil
  • Könnyű kezelni, egyetlen gombnyomással elindul
  • A késes alkatrész kivehető
  • A finom turmixokon kívül akár egy ízletes jegeskávét is elkészíthetsz
  • A Concept SM3365 mixer rendkívül könnyen tisztítható

Élvezd a vitamindús, finom italokat

Ha kedveled a gyümölcs- és zöldségitalokat, biztosan örömet szerzünk neked ezzel a nagyszerű Concept SM3365 asztali mixerrel, amely segítségével ellenállhatatlan, frissítő, ízletes és vitaminokkal teli italokat mixelhetsz. A finom turmixokon kívül frissítő jegeskávét is készíthetsz a turmixgépben. Az italokat bárhová magaddal viheted a praktikus palackoknak köszönhetően, amelyek a csomag részét képezik.

Tartsd mindig magadnál az italodat

Korcsolyázni, biciklizni vagy csak sétálni készülsz? Ne felejtsd el magaddal vinni a kedvenc gyümölcs- vagy zöldségitalodat. A csavaros kupaknak köszönhetően a finom nedű soha nem fog kifolyni. Kényelmesen bepakolhatod a táskádba, kézitáskádba vagy a hátizsákodba. A Concept SM3365 asztali mixer nem hiányozhat a te konyhádból sem.

A Concept SM3365 gondol a biztonságodra

A Concept SM3365 mixer számos, a biztonságos működést garantáló jellemzővel rendelkezik. A csúszásgátlóval ellátott lábak mixelés közben megakadályozzák a készülék elmozdulását. A készülék beépített biztonsági zárja akkor aktiválódik, ha a keverőedény nincs megfelelően felhelyezve. Az SM3365 mixer csomag két darab 600 ml-es és egy 400 ml-es palackot tartalmaz. 

A Concept mixer könnyen és egyszerűen kezelhető egyetlen gombnyomás segítségével

A Concept SM3365 asztali mixer a rajta található gomb megnyomásával rendkívül könnyen kezelhető. A kedvenc italod vagy turmixod elkészítése innentől kezdve gyerekjáték lesz. A mixelés tritán anyagból készült palackban történik, amelyen keverés után elegendő a késes alkatrészt kicserélni egy fedőre és bárhová magaddal viheted az elkészült finomságot. A fedőn található kettős tömítésnek köszönhetően nem kell aggódnod azért, hogy az ital kifolyik. Ezenkívül a palackból kényelmesen elfogyasztható a tartalma.

A Concept SM3365 mixer BPA mentes tritán anyagból készült

A Concept SM3365 turmixgép edénye tritánból készült, amely egy BPA mentes műanyag. Ez a típusú anyag nem tartalmaz káros biszfenolokat. A tritán rendkívül erős, ugyanakkor könnyű, ellenáll a karcolásoknak és a hőnek, így az italodba nem kerülhetnek káros anyagok. A tritán anyag további figyelemreméltó előnye, hogy biológiailag lebontható.


Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítmény
300 W Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!
Alkalmas
Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
0,6 l Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
300 W Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
0,6 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Hordozható palack Kész!
Tárolók száma
3 db Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept SM3365
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ